Očima produkťáka: Ultratenký parťák do kanclu i na cesty

185

Hledáte zařízení, které skoro nic neváží a vejde se kamkoli? Zároveň ale potřebujete pořádný výkon, vysokou výdrž baterie a kvalitní zabezpečení? V tom případě vám bude ultratenký a lehký notebook Fujitsu LIFEBOOK U9312 tím pravým parťákem. S jeho odolnou konstrukcí navíc zvládnete jakékoli životní nástrahy.

Že musí být nízká hmotnost a kompaktní provedení notebooku vykoupeno sníženým výkonem? Tak na to u LIFEBOOKU U9312 zapomeňte. Tento třináctipalcový kousek vážící pouhých 885 gramů nabídne až pozoruhodný výkon.

V šasi vyrobeném ze slitiny hliníku a hořčíku o tloušťce pouhých 15,5 milimetrů se ukrývá procesor Intel Core 12. generace v kombinaci s rychlou operační pamětí DDR4 o kapacitě až 32 GB. Samozřejmostí je pevný disk SSD M.2 s rozhraním PCIe NVMe pro ještě svižnější zpracování dat, a tak i náročnější aplikace spustíte bez problémů.

Mobilní provedení i celodenní výdrž

Elegantní matná černá nebo designově hřejivá červená. Vyberte si ze dvou barevných provedení, v obou případech s podsvícenou klávesnicí. Povedený design podtrhuje také antireflexní full HD displej s vysokým kontrastem a volitelně dotykový displej. Grafická karta Intel Iris Xe Graphics pak dodává vše potřebné pro skvělou podívanou za každé situace.

Ať už zvolíte kteroukoli variantu, potěší vás nejen extrémně nízká váha notebooku, ale také jeho kompaktní velikost.

Tu lze přirovnat k rozměrům A4. Snadno jej tak umístíte například do menší kabelky nebo do batůžku na záda.

Při cestě do práce si tak můžete užít jak poklidnou relaxační procházku, tak i pořádný adrenalin na kole.

Pracovníci na služebních cestách, rozlítaní studenti a věční cestovatelé ocení až 12,5hodinovou výdrž baterie. I přes své tenké provedení se LIFEBOOK pyšní 64Wh kapacitou baterie, díky které nemusíte řešit, že jste ráno zapomněli přibalit nabíječku. Jednoduše vydrží celý den.

Vysoká konektivita

Notebooky Fujitsu se vyznačují nejširší konektivitou na trhu. Jinak tomu není ani u modelu LIFEBOOK U9312. Ten vám nabídne pestrou škálu připojení periferií i síťové konektivity. Konkrétně dva kompaktní všestranné konektory USB-C Thunderbolt 4 pro nabíjení a rychlý přenos dat, plnohodnotné konektory LAN a HDMI, čtečku paměťových karet či 3,5mm jack audio combo.

Dále dva konektory typu USB-A. Jeden z nich vás navíc potěší funkcionalitou Anytime USB Charge, která zajistí nabíjení telefonu a dalších zařízení i při vypnutém notebooku.

V dnešním online světě už to nejde jinak než být neustále na příjmu. Fujitsu LIFEBOOK U9312 i to zvládne bez problémů skrze LTE modem s podporu eSim. Nechybí ani nejmodernější gigabitová wi-fi 6E a Bluetooth v5.2 pro pohodlný bezdrátový přenos dat či připojení bezdrátové myšky.

Zabezpečení podnikové úrovně

Chraňte svá data před neautorizovaným přístupem hned třemi možnostmi biometrického přihlášení. A to čtečkou otisku prstu nebo unikátním senzorem PalmSecure pro čtení krevního řečiště spolu s IR kamerou, která podporuje přihlašování pomocí Windows Hello.

Dedikovaný čip TPM 2.0 bude šifrovat vaše data i hesla a vy se tak nemusíte obávat jejich zcizení. To vše lze doplnit čtečkou čipových karet, která je hojně využívaná pro zabezpečení ve státní správě a v korporacích. Také samotná konstrukce zařízení něco vydrží, je totiž testována dle vybraných norem vojenského standardu MIL-STD-810H.

Dechberoucí výkon, plná konektivita, vysoká výdrž baterie i maximální ochrana dat. Přestože LIFEBOOK U9312 zaujme svým ultratenkým provedením, díky kterému jej můžete mít neustále u sebe, rozhodně není ochuzen o profesionální výkon. Stane se tak ideálním parťákem na vaše cesty.

5 klíčových vlastností podle Milana Bezstrarosti
► Váha pouhých 885 gramů.
► Plná konektivita.
► Vysoký výkon díky Intel Core 12. generace.
► Nadstandardní 12,5hodinová výdrž baterie.
► Několikanásobné zabezpečení.


Více informací k produktům Lenovo poskytne produktový manažer:
Milan Bezstarosti: +420 724 222 060 | mbezstarosti@edsystem.cz