Dobročinný jarmark přispěl Charitě Opava a vnesl do eD vánoční atmosféru

107

Adventní čas si umíme zpříjemnit. V úterý 6. prosince jsme na naší ostravské centrále eD group uspořádali vánoční jarmark s dobročinným přesahem. Zapojili se kolegové z celé eD skupiny a společně jsme přispěli nejen finančním darem deset tisíc korun, ale také nákupem produktů z chráněných dílen.

Ve spolupráci s Charitou Opava a chráněnou dílnou Green Smile jsme v eD group uspořádali náš historicky první Dobročinný vánoční jarmark. Kolegové obě organizace podpořili koupí rukodělných výrobků jako keramiky, hraček, obalů na knihy, plecháčků, textílií a dalších.

Příležitost k předvánočním nákupům využil téměř každý a celkem jsme za výrobky utratili, a tím do kasičky charity přispěli, úctyhodných 27 tisíc korun.

A pomáhali jsme rovnou dvakrát! Kromě nákupů se kolegové navíc zapojili také do výroby. Jejich výtvory se pak objevily „na pultech“ vánočního jarmarku. A že bylo z čeho vybírat…vázané květiny, pivo, svícny, nárámky, med, vánoční ozdoby, cukroví a spousta dalších povedených kousků. Prodejem jsme vysbírali krásných 10.000 korun, které jsme věnovali Charitě Opava.

Sváteční atmosféru podtrhly vánoční drinky, jak jinak než náš tradiční punč. Věříme, že si jarmark užili všichni zůčastnění a děkujeme všem kolegům, kteří se do akce zapojili a podpořili dobrou věc. Ať už koupí či výrobou, je skvělé vědět, kolik z nás myslí na pomoc potřebným. Jste úžasní.


 Pomáháme rádi ♡ Projekty, do kterých jsme se v rámci společenské odpovědnosti zapojili najdete na edecko.cz/spolecne-zodpovedne.