Sledujte záznamy přednášek z eD PROFI a eD WORLD

187

Nestihli jste sledovat všechny přednášky na našich akcích? Nemohli jste letos dorazit do Prahy anebo do Mikulova? Nevadí. Máme pro vás záznamy všech přednášek z obou událostí.

eD PROFI Mikulov (3. 11. 2022)

Ve čtvrtek 3. listopadu se uskutečnilo podzimní setkání partnerů sítě eD PROFI. Do hotelu Galant v Mikulově dorazilo na 235 účastníků. Nechybělo 35 zapojených IT značek, 32 výstavních stánků, 18 odborných přednášek a bohatý denní i večerní program.

Poprvé v Mikulově jsme všech 18 přednášek nahrávali a nyní si tak můžete z pohodlí domova znova pustit přednášku, která vás zaujala anebo zhlédnout vystoupení, které jste v průběhu dne nestihli navštívit. Záznamy přednášek poslouží i partnerům, kteří do Mikulova tentokrát nemohli dorazit.

Záznamy přednášek: AOC/Philips, APC, Bitdefender, Brother, Canon, Dahua, Epson, HP, Intel, Kingston, Lenovo, QNAP, Samsung, Verbatim, Western Digital, Xerox, Zyxel.


eD WORLD Praha (18. 10. 2022)

V úterý 18. října proběhla konference eD WORLD v Praze. I z této akce jsme pro vás pořídili záznamy.

Odborné přednášky ze všech tří přednáškových sálů, záznam panelové diskuze i vstupy eD reportérky si tak můžete přehrát zpětně.

Záznamy přednášek: AMD, APC, Avast, Bitdefender, Brother, Canon, Dahua, Epson, Fujitsu, HP, HPE, Intel, Ipevo, Kingston, Lenovo, Microsoft, Samsung, Western Digital, Xerox (+ záznamy vstupů eD reportérky Hanky).