Sbírka pro opuštěná zvířata: Pomohli jsme v Ostravě, Praze i Bratislavě.

84

V rámci projektu eD Společně zodpovědně myslíme také na němá stvoření v našem okolí. Pro měsíc říjen jsme se proto rozhodli zorganizovat sbírku na pomoc opuštěným zvířatům.

Sbírka odstartovala symbolicky k Mezinárodnímu dni zvířat, tedy 4. října. Až do konce měsíce pak mohli kolegové na jednotlivé pobočky eD nosit dary v podobě kvalitních granulí, hraček, obojků, dek a dalších potřebných věcí, kterých v útulcích není nikdy dostatek.

Za eD system jsme sbírku podpořili nákupem darů v hodnotě 5.000 korun, kolegové z Prahy dokonce vybrali také peněžní příspěvek ve výši 3.000 korun. Společně jsme takto pomohli třem vybraným místním organizacím – Moravskoslezskému spolku pro ochranu zvířat v Ostravě, Útulku Trója v Praze a útulku Sloboda zvierat v Bratislavě.

Nesmírně si vážíme toho, s jakou empatií se naši kolegové do dobročinných aktivit eD zapojují. Všem tímto moc děkujeme a máme obrovskou radost, že jsme mohli opět společně pomoci.

Kde všude jsme pomohli?

► Praha: Útulek Troja

Tašku plnou granulí, konzerv nebo pamlsků a celou tašku hraček vysbírali kolegové z pražské pobočky. Útulku Troja navíc předali také finanční sbírku v hodnotě 3.000 korun.

► Bratislava: Sloboda zvierat

Granule, konzervy, deky i pamlsky…dobrosrdečnost nechybí ani našemu týmu v Bratislavě. Kolegové ze Slovenska materiální sbírkou podpořili útulek Sloboda zvierat.

► Ostrava: Moravskoslezský spolek na ochranu zvířat

Moravskoslezskému spolku zvířat jsme předali desítky kilogramů kvalitních granulí pro pejsky i kočičky, vodítka, hygienické pomůcky a spoustu dalších potřebných darů.

Pomáháme rádi ♡ Projekty, do kterých jsme se v rámci společenské odpovědnosti zapojili najdete na edecko.cz/spolecne-zodpovedne.