V hlavní roli golf

41

Letní měsíce se v eD nesly ve znamení golfových turnajů. Své dovednosti mezi sebou na greenu poměřili obchodní partneři, kolegové i členové holdingu eD group.

Prvním golfovým setkáním byl červnový turnaj eD Golf Cup ve Svobodných Hamrech, začátkem září se golfoví nadšenci sešli znovu – na Golfovém turnaji eDéčko ve Slavkově u Brna.

► eD GOLF Cup

Golf & Country Club Svobodné Hamry, 10. června 2022

Dvanáctého ročníku golfového turnaje eD Golf Cup se zúčastnily čtyři desítky hráčů z řad klientů, partnerských značek i golfistů eD.

Turnaj na hřišti ve Svobodných Hamrech začal canon startem a neobešel se bez oblíbených vložených soutěží. V Longest Drive proti sobě zabojovali zvlášť muži a ženy, v Nearest The Pin se již utkali všichni společně. Vítězové jednotlivých kategorií byli patřičně oceněni a absolutní vítěz si tradičně odnesl putovní pohár.

Turnaje se zúčastnili mimo jiné také zástupci značek APC, Epson, HPE a Microsoft, v jejichž spolupráci se celá událost uskutečnila. Uvolněnou atmosféru na golfovém hřišti doprovázela přátelská atmosféra a slunečné počasí

► Golfový turnaj eDéčko

Austerlitz Golf Resort Slavkov u Brna, 9. září 2022

Na druhém ročníku golfového turnaje eD group ve Slavkově u Brna jsme přivítali čtyřicítku golfistů.

Úvodního slova a přivítání golfových nadšenců se ujal řídící partner eD group Martin Štrupl za doprovodu event manažerky Martiny Brauner. Poté turnaj začal postupným startem. Tradičně se hrálo systémem na stableford body s úpravou handicapu ve třech kategoriích.

Pro zúčastněné jsme opět připravili vložené soutěže Longest Drive a Nearest The Pin a nechybělo ani ocenění nejlepších hráčů, na které čekaly parádní odměny. Turnaj se uskutečnil pod taktovkou eD system za podpory značek HPE a Microsoft