Počítačový systém na míru? Pro VeinX žádný problém

82

V hlavě šikovného eDéčkáře se zrodil nápad. Navrhovat a vyrábět vestavěné počítačové systémy. Takové, které budou ušité na míru přímo zákazníkovi. Pak už jen stačilo poskládat tým špičkových odborníků a pustit se do práce. A tak vznikl VeinX.

Potřebujete systém pro vnitřní nebo venkovní použití? Chcete zařízení atypických tvarů či v nestandardním designu? Pak se seznamte s VeinX. Zkušeným konstruktérem, výrobcem a správcem vestavěných počítačových systémů na míru, takzvaných embedded zařízení.

V týmu nehledejte žádné nováčky. V řadách projektu stojí vysoce kvalifikovaní odborníci s více než desetiletými zkušenostmi na poli konstrukcí počítačových systémů. Jejich produkty najdete v kioscích či hernách, dodat však zvládnou také pokladní systémy nebo servery.

Nestandardní požadavky levou zadní

Tým VeinX je schopný přizpůsobit počítačové systémy specifickým požadavkům klienta. Co přesně to znamená? Navrhne a vyrobí takové zařízení, které vyhoví přesně zadaným rozměrům, individuální konfiguraci či speciálním požadavkům na funkčnost.

Připravit jej zvládnou i na extrémní podmínky použití, například do prašného nebo chladného prostředí. Výrobou to ale nekončí. S VeinX získáte nejen zařízení splňující všechny vaše požadavky, ale i doplňkové služby. S instalací, servisem nebo údržbou už si tak hlavu lámat nemusíte.

Digital signage s nízkou spotřebou i EET pro malé provozy

Počítač s co nejnižší spotřebou a s rozměry, aby se vešel do připraveného kiosku. I tak může vypadat zadání zákazníka. A řešení ze strany týmu VeinX? Návrh konfigurace PC, úprava biosu pro individuální funkčnosti, návrh a výroba počítačové skříně dle zadaných rozměrů, instalace na 80 prodejen v Česku i na Slovensku a následné doprovodné služby, jako jsou údržba, čištění kiosků, výměna baterií, zajištění chlazení či revizní kontrola.

To je jen jeden z příkladů, s čím může VeinX pomoci. Na kontě toho má ale daleko více. Za svého působení tým navrhl, vyrobil a nainstaloval přes pět tisícovek vestavných počítačových systémů. Mimo výše zmíněného si poradil například s návrhem pokladních systémů EET pro menší provozy nebo výrobou tisícovky počítačů na míru se specifickou konfigurací pro softwarovou společnost.

To nejlepší z VeinX


Michal Útrata, manažer nákupu a autor projektu VeinX
tel: +420 724 611 524 | e-mail:mutrata@edsystem.cz

„Myšlenka začít vyrábět vestavěné počítačové systémy na míru mě napadla při rozhovorech se zákazníky a při naslouchání tomu, co vše by potřebovali vyřešit. Název VeinX, inspirovaný anglickým žíla, vypovídá o povaze produktu. Vyrobená zařízení fungují jako součást celku a propojují jednotlivé periferie stejně tak jako právě žíly. S týmem jsme vyrobili již přes 5.000 počítačů, převážně pod značkou Lynx. Jelikož se ale v tomto případě nejedná o klasické počítače, rozhodli jsme se vestavěné systémy VeinX osamostatnit. Počítače jsou využívány v kioscích, hernách nebo jako pokladní systémy či servery.“