eD letní párty aneb konečně zase všichni spolu

66

Po více než dvouleté odmlce způsobené covidovými opatřeními jsme mohli pro naše kolegy v červnu konečně uspořádat pořádnou letní eD párty! Atmosféra týmové akce se nesla příhodně v duchu návratu do školních let. V areálu Landek parku jsme proto připravili tematicky laděný program.

Slunečný den byl jak objednaný z katalogu na letní dovolenou. Odpolední občerstvení odstartovalo prima zábavu, která končila až pozdě po půlnoci. V průběhu společného teambuildingu vládla uvolněná atmosféra a řada kolegů se zapojila také do sportovních aktivit a soutěží v duchu školní zábavy. Čtyři družstva bojovala v malé kopané a osm týmů pak v týmových hrách, u kterých si užili spoustu zábavy jak samotní soutěžící, tak i přihlížející kolegové.

V areálu Landek parku v Ostravě-Petřkovicích vytvořil HR tým několik unikátních stanovišť. V soutěžích jako hod houbou, cesta ze školy, přírodopis, foukání verzatilkou nebo praktické dílny aneb vytvoř si školní aktovku jednotlivé týmy po celé odpoledne sbíraly body důležité pro závěrečné hodnocení. A zatímco se všichni skvěle bavili, naši fotbalisti zápasili na turnaji v nedalekém sportovním areálu FC Odra Petřkovice. Jejich sportovní výkon a odhodlání byly obdivuhodné, obzvlášť při letním horkém dni.

Po aktivním odpoledním programu a vyhlášení nejlepších týmů přišel čas na večerní raut a živou hudbu v podání kapely Cactus. Firemní párty potěšila kolegy napříč celým eD, což potvrzují i pozitivní ohlasy. A my se už teď těšíme na další společnou akci.

Markéta Giergielová, HR specialistka
„Organizace týmové akce pro naše kolegy je vždy velkou výzvou. Za HR tým chceme zajistit nejlepší servis jak po stránce cateringu, tak atraktivity programu a lokality. Věřím, že se nám to letos povedlo. Atmosféra byla výborná, kolegové se skvěle bavili, byli hraví a neváhali se odvázat ani na tanečním parketu. Těšíme se na další akci!“