Opět jsme se zařadili mezi nejlepší distributory v Česku a na Slovensku

77

eD získalo v rámci každoroční ankety ChannelWorld Awards 2021 pomyslnou stříbrnou medaili. V kategorii Broadline distributor jsme přebrali ocenění za druhé místo pro Českou i Slovenskou republiku. O výsledcích rozhodlo celkem 744 partnerů z obou zemí.

Organizátoři ankety ChannelWorld Awards ocenili nejlepší IT distributory a značky za uplynulý rok 2021. Slavnostní předávání cen se uskutečnilo ve čtvrtek 8. září v Praze pod taktovkou šéfredaktora redakce ChannelWorld magazínu Matěje Čuchny.

eD získalo rovnou dvě ocenění. Plaketu za druhé místo v kategorii Broadline distributor roku pro Českou i Slovenskou republiku přebral marketingový ředitel Šimon Churý. „Velmi si vážíme toho, že jsme se opět umístili mezi top distributory v obou zemích. Především máme velkou radost, že nám hodnocení partnerů přineslo o příčku lepší umístění než v loňském roce. Věříme, že tento posun ve vnímání zákazníků odráží řadu nových aktivit a inovací, které realizujeme nejen v oblasti klientské péče a rozšiřování služeb. Děkujeme všem partnerům, kteří věnovali svůj čas tomu, aby pro nás hlasovali,“ poslal své poděkování za dvě druhá místa.


Anketu ChannelWorld Awards každoročně organizuje vydavatelství IDG společně s časopisem ChannelWorld. Letošního patnáctého ročníku se zúčastnilo 744 zástupců českých a slovenských partnerů a o vítězích rozhodlo kvalitativní hodnocení na základě bodů udělených za přístup IT výrobců a distributorů v konkrétních oblastech spolupráce, od ceníku a logistiky až po úroveň komunikace, eventů či přístupu k partnerům.