Očima produkťáka: Lenovo ThinkSmart pro online spolupráci

165

Online setkávání se za posledních pár měsíců stalo běžnou součástí našich životů. Především u pracovních schůzek na dálku nároky na kvalitní propojení stále rostou. Ať už takto komunikujeme s malým či velkým množstvím osob, je potřeba jít na to chytře, efektivně a kvalitně. A právě chytře na to šla společnost Lenovo s produktovou řadou ThinkSmart.

Při narůstající intenzitě spolupráce na dálku na trhu nesmí chybět produkty pro její usnadnění. Lenovo se proto dlouhodobě zaměřuje na vývoj a výrobu zařízení, která pomáhají zjednodušit hybridní formu setkávání. Seznamte se s horkým želízkem v portfoliu značky, řadou ThinkSmart zaměřenou na online konference. Jednoduchá zařízení a modulární sady v sobě snoubí inovativní technologie a personalizované služby.

Řada nabízí flexibilitu napříč všemi platformami i velikostmi místností. Jednotlivá zařízení disponují zabezpečením ThinkShield chránící data a ThinkSmart Managerem pro jednoduchou správu ve dvou variantách. Varianta Basic je součástí všech řešení a nabízí informace o zařízení, aktualizace, správu zabezpečení a notifikace e-mailem.

Varianta Premium k výše zmíněným funkcím navíc přidává možnost připojení zařízení třetích stran, hromadné instalace, analýzy schůzek či řídicí panel. Pomocí integrace Intel vPro® můžete spustit vaše zařízení na dálku v podstatě odkudkoli.

Bez ohledu na velikost místnosti

Nezáleží na tom, zda pracujete z domova či pořádáte velká konferenční setkání. Mezi produkty řady ThinkSmart naleznete správné řešení pro každou situaci. Vyberte si ThinkSmart Core Full Room Kit pro kompletní vybavení zasedací místnosti nebo ThinkSmart Hub pro již částečně vybavené prostory, díky kterému zefektivníte využívání stávajících zařízení, a pokud jste vlastníky domácí kanceláře, své meetingy můžete posunout na novou úroveň prostřednictvím ThinkSmart Cam a ThinkSmart Bar.

ThinkSmart Core Full Room Kit: Sada pro velká setkání

ThinkSmart Core Full Room Kit: Sada pro velká setkání Sada obsahuje vše, co je potřeba pro velká konferenční setkání, od systémové jednotky přes dotykový panel až po 4K kameru a soundbar. Jednotka ThinkSmart Core propojuje všechna zařízení zpovzdálí, pohání ji procesory IntelCore™ vPro 11. generace a nabízí grafiku Intel Iris Xe.

V intuitivním ovládání schůzek napomůže dotyková obrazovka ThinkSmart Controller s infračervenými senzory pro detekci přítomnosti v místnosti. Kvalitní obraz poskytne kamera ThinkSmart Cam na bázi umělé inteligence a ThinkSmart Bar se stereo reproduktory a čtyřmi zabudovanými mikrofony zajistí, že vždy perfektně uslyšíte. Pro opravdu velké prostory lze využít navíc další dva satelitní mikrofony, které můžete rozmístit libovolně po zasedací místnosti či stole.

ThinkSmart Hub 500: Připojení jedním dotykem

Ztracený čas z dlouhého připojování ke schůzce může být nákladný. Nemáte v plánu pořizovat kompletně nové vybavení, ale rádi byste co nejefektivněji využili to aktuální? Ušetřete peníze optimalizací svého zařízení pro hybridní setkávání díky ThinkSmart Hub 500. S jeho pomocí se připojíte ke schůzce pouhým dotykem prstu, i obsah nasdílíte snadno a rychle. Vše s kvalitním zvukovým výstupem. Zařízení nabízí inovativní mechanismus a připojení pouze jedním kabelem.

Google Meet Series One Room Kits: Pro školství

Společně se společností Google vytvořilo Lenovo sady, které poskytují řešení na klíč pro zákazníky G Suite a Google Meet. Každá sada obsahuje systém s vlastními možnostmi montáže a kombinaci až šesti dalších komponentů. Díky jejich různorodosti může být zařízení vhodné do jakékoli školní třídy.


5 klíčových vlastností dle Andreje Gavury

  • Modulární a snadno rozšiřitelné.
  • Kompatibilní se zařízeními jiných značek.
  • Flexibilní napříč všemi platformami.
  • Ochrana dat technologií ThinkShield.
  • Správa zařízení skrze ThinkSmart Manager.