Hisense: To nejlepší ze světa televizí, ale i projektorů

175

Rádi byste domácí sledování televize povýšili na novou úroveň? Značka Hisense přináší revoluční řešení s nadstandardní kvalitou. Výkonný laserový projektor a promítací plocha, to je vše, co budete k vytvoření té nejlepší podívané potřebovat

Projektor, nebo televize? Unikátní technologie laserových televizí Hisense spočívá ve dvou důležitých komponentech. Dominantou je laserový projektor, který doplňuje speciální antireflexní promítací plocha. Přenos obrazu tak probíhá netradičně, pomocí promítání na krátkou vzdálenost.

Laserové světlo X-Fusion nabízí mimořádný světelný výkon s jasnějšími a přirozenějšími barvami, než které znáte z klasických televizorů. Technologie HDR perfektně vykresluje temné i světlé scény a v kombinaci s prostorovým Dolby Atmos® zvukem přetvoří váš obývací pokoj doslova na kinosál.

Věděli jste, že značka Hisense…
– je 4. největším výrobcem smart TV na světě,
– vyrobila svůj první televizor již v roce 1978,
– televize pro evropský trh vyrábí v Česku,
– je oficiálním sponzorem Fifa World Cup v Kataru 2022,
– je oficiálním partnerem fotbalového klubu Paris Saint-Germain.

Součástí produktů je operační systém VIDAA, který nabízí vše, co od smart TV očekáváte, včetně chytrých funkcí. Nechybí ani vychytávky pro herní a sportovní fanoušky, u kterých je na prvním místě rychlost. Značka proto vyvinula technologii MEMC, která s mikrosekundovou dobou odezvy přináší až desetkrát plynulejší obraz než u klasických OLED TV.

Technologie maximálně šetrná pro zrak

Bolavým a podrážděným očím z dlouhého sledování televize odzvonilo. Laserová technologie eliminuje vyzařování modrého světla téměř na nulu. Ve srovnání s klasickou televizí totiž nevyzařuje obraz přímo do očí, nýbrž jej pouze odráží.

Navíc je vybavena bezpečnostním senzorem, který ochrání zrak i u těch nejmenších. V případě pohybu v blízkosti laserového světla senzor automaticky zastaví promítání a zabrání případnému svícení do očí. Své oblíbené filmy tak můžete bez obav sledovat již ze vzdálenosti čtyř metrů.


Pro více informací o značce Hisense kontaktujte manažera skupiny nákupu eD:
Tomáš Frimmel | +420 724 222 032 | tfrimmel@edsystem.cz