Dvě stovky partnerů sítě eD PROFI zavítaly na Konopiště

311

Jarní setkání partnerů sítě eD PROFI přilákalo v úterý 31. května do Golf & Spa resortu na Konopišti přes 230 účastníků. Téměř třicítka zapojených IT značek, dvacet osm výstavních stánků, čtrnáct odborných přednášek a bohatý denní i večerní program. To vše jsme připravili pro naše partnery.

Celodenní program odstartoval již v ranních hodinách. Úvodního slova se v 10 hodin ráno ujal obchodní ředitel eD Tomáš Jungmann ve společnosti moderátorky Hanky Koutné. Společně přivítali účastníky a oficiálně zahájili denní část akce, zaměřenou na odborné přednášky, představení produktových novinek a networking.

Akce se zúčastnilo 29 světových IT značek, s jejichž zástupci se účastníci mohli v průběhu dne i večera potkat. Společnosti jako Acer, Brother, Canon, Epson, Fujitsu, Garett, Lenovo, Samsung a další pro návštěvníky připravily celkem 14 přednášek a 28 výstavních stánků. „Program akce byl opravdu pestrý. V rámci bohaté nabídky výstavních stánků byla k vidění například velká expozice, kterou si připravily mobility,“ dodala organizátorka akce Lenka Paříková.

Účastníci si z denní části odnesli řadu dárků. Již při příchodu obdrželi značkovou jarní bundu a také hrací karty, díky kterým se mohli zapojit do slosování tomboly. Za přítomnost na přednáškách a výstavních stáncích pak sbírali samolepky, a na závěr dne byly z karet vylosováni konkrétní výherci.

Po pracovní části tradičně následoval večerní program nesoucí se ve znamení uvolněné atmosféry. Účastníci se přesunuli do restaurace Steak House v Golf & Spa resortu na Konopišti, kde byl připraven bohatý raut, degustace letitých rumů, ukázka mikromagie, falešných her a skořápek. Součásti večera bylo také mobilní kasino, v němž bylo pět nejlepších hráčů odměněno láhví rumu.

„Atmosféra setkání byla jako vždy příjemná. Partneři dostali možnost setkat se se zástupci značek, prohlédnout si novinky na trhu a užít si neformální večer plný zábavy a her. Již nyní se těšíme na pozimní setkání eD PROFI, které proběhne v Mikulově ve čtvrtek 3. listopadu 2022,“ uzavřela Lenka Paříková.

eD PROFI je síť IT prodejen sdružující 260 partnerů po celé České a Slovenské republice. V její nabídce najdeme více než 115 tisíc produktů IT značek z celého světa.