Stali jsme se oficiálním distributorem značky Targus

154

Portfolio eD se rozrostlo o produkty anglické značky Targus. Oficiální distribuce pro český i slovenský trh odstartovala v dubnu letošního roku.

Díky nově vzniklé spolupráci se naše nabídka rozšířila o téměř dvě stovky produktů zahrnující vysoce kvalitní příslušenství pro notebooky a tablety. Portfolio zahrnuje obaly, tašky, klávesnice, myši, dokovací stanice, huby, stylusy, stojany a další příslušenství.

Značka nabízí vše, co uživatelé potřebují pro bezpečnou přepravu a pohodlné užívání počítačů, notebooků a další elektroniky. „Targus razí cestu inovatívnych produktov, ktoré sú ekologické a udržateľné. Dbá na hygienu, mnoho produktov je dodávaných s antimikrobiálnou ochranou,“ přiblížil portfolio Slavomír Medveď, produktový manažer značky v eD.

Společnost Targus spolupracuje, vytváří a vyvíjí příslušenství i pro přední světové značky, například Samsung, Google, Microsoft, DisplayLink nebo Qualcom. „V rámci portfólia značky ponúkame zákazníkom aj produkty Hyper. Jedná sa o dokovacie stanice a huby určené špeciálne pre Macbook, iPad Pro a iMac,“ doplnil Slavomír Medveď.

„Již skoro 40 let přináší Targus revoluci v mobilním počítačovém příslušenství pro velké podniky i koncové spotřebitele – propojuje lidi a technologie smysluplnými způsoby od brašen na notebooky přes obaly na tablety, periferní zařízení až po univerzální dokovací stanice,“ přiblížil zástupce značky Karel Borek.


Více informací o produktech Targus poskytne produktový manažer:
Slavomír Medveď:
 +421 903 484 425 | smedved@edsystem.sk