eD EXPO 22: Videoreportáž z konference

180

Konference eD EXPO letos proběhla v novém kabátku. Návštěvníci si kromě bohatého programu mohli užít také nádech galaktična a slušnou dávku inovací. eD reportérky, vysílání v multidimenzi, speciální přednáška etického hackera nebo tematické doprovodné aktivity…vše jsme pro vás zdokumentovali a střípky z celého dne si můžete pustit ve videoreportáži.

Prostory hotelu Clarion se v úterý 22. března ponořily do multidimenze. Jarní eD EXPO do Prahy přilákalo přes 600 odborníků ze světa IT technologií, pro které jsme připravili 30 odborných přednášek, 35 výstavních stánků, speciální přednášku etického hackera a spoustu dalšího.

Vůbec poprvé na distribučním trhu navíc mohli účastníci okusit kombinaci tradiční offline konference s její online podobou. Nově se tak návštěvníci eD EXPO mohli setkat s eD reportérkami (a jejich početným štábem) či živým přenosem přednášek ze dvou sálů.

Zajímá vás, jak to na místě vypadalo a jak celá konference probíhala? Co se odehrávalo v zákulisí, co zajímavého ve výstavním sále připravily světové IT značky, jak probíhalo natáčení živých vstupů eD reportérek a co obsahovala speciální přednáška etického hackera?

Podívejte se s námi v krátké videoreportáži na to, jak konference celý den probíhala.

Záznamy dvou přednáškových sálů i vysílání eD reportérek jsou stále k dispozici na edecko.cz/edexpo22online/