eD EXPO 22: Na vlnách multidimenze

183

Nejoblíbenější IT konference v Galaxii“ rezonovala celým eD EXPO. V průběhu dne se mohli diváci kochat tematickou grafikou, sledovat přednášky v multidimenzi nebo si naladit pozemské eD reportérky. Tím však dávka galaktična nekončila. V pražském Clarion Congress hotelu jsme připravili navíc tematický doprovodný program.

Konkrétně si návštěvníci mohli zahrát galaktický duel ve skládání puzzle, vyfotit se ve fotokoutku s vesmírnými rekvizitami (a zasoutěžit si o ceny) či sledovat Social Wall nebo se dokonce stát její součástí…

Nestihli jste některou z odborných přednášek na eD EXPO? Nevadí! Můžete si ji pustit ze záznamu. Jak jsme již před akcí prozradili, sály číslo 1 a 2 jsme vybavili speciální technikou, která nám umožnila přednášky vysílat online!

1# Social Wall

Objevit se na zdi slávy a stát se hvězdou naší konference? Žádný problém, máme Social Wall! Ta sdružuje příspěvky ze sociálních sítí přehledně na jednom místě. Naše z eD i ty vaše. A funguje opravdu jednoduše. Stačí pouze použít hashtag #JsemNaExpu a příspěvek se zobrazí na naší „Sociální zdi“.

Sledovat Social Wall mohli v březnu účastníci eD EXPA a to přímo ve foyer hotelu Clarion. Po celý den jsme zeď plnili spoustou tipů a zajímavostí z konference. Jaká přednáška vám nesměla uniknout, kam na výbornou kávu, kde na drink, kam za zábavou či kde jste mohli něco vyhrát? O tom všem jsme vás v průběhu celého dne informovali.

2# Fotosoutěž

Mimo celodenní kvíz o hodnotné ceny si mohli účastníci konference také zasoutěžit o sportovní odměny. Stačilo se pouze vyfotit při sledování eD EXPO (doma na obrazovce nebo přímo v hotelu Clarion). Podmínkou pro účast v soutěži pak bylo následné umístění fotky na Instagram či Twitter s hashtagem #JsemNaExpu.

Pro fyzické účastníky jsme si připravili i speciální fotokoutek s galaktickými rekvizitami, abychom jim focení udělali ještě zábavnější.

Sportovní odměny

3# Galaktický duel ve skládání puzzle

Pro herní nadšence jsme připravili intergalaktický Puzzle Battle. Zúčastnit se mohli jednotlivci nebo dvojice, které se proti sobě postavily v galaktickém duelu. Všechny účastníky jsme řádně odměnili sladkou odměnou v podobě tyčinek Mars, Milky Way a Orbit žvýkaček.

4# Speciální přebal magazínu eDéčko

Aby toho nebylo málo, speciálně pro konferenci eD EXPO jsme vytvořili unikátní obálku magazínu eDéčko. Vesmírný přebal obsahoval nejdůležitější informace a zajímavé tipy ke konferenci.

Co všechno jste se z něj mohli dozvědět? Kdo jsou to eD reportérky Hanka s Katkou, jak se lze zapojit do fotosoutěže a jak probíhá celodenní kvíz o hodnotné ceny? To a mnohem víc bylo součástí přebalu, který se stal praktickým průvodcem konferencí.