Stali jsme se oficiálním distributorem televizorů Hisense

105

Portfolio eD system se v únoru rozšířilo o nabídku produktů z kategorie televizorů značky Hisense. Oficiální distribuci jsme získali pro český i slovenský trh.

Naše nabídka je tak nyní širší o produkty z portfolia televizorů Hisense. „Jedná se o velmi zajímavou značku, která je aktuálně na vzestupu televizního trhu. Díky široké nabídce úhlopříček, propracovaným technologiím, modernímu designu a skvělému obrazu můžeme nabídnout perfektní řešení i pro náročné uživatele,” přiblížil nabídku produktový manažer Vojtěch Vavrečka, který o značku v eD pečuje.

Na eD shopu již v tuto chvíli čeští i slovenští zákazníci najdou kompletní nabídku televizorů Hisense. „Nejzajímavějším modelem je z mého pohledu inovativní laserová TV 100L5F-B12, která svou výbavou vyčnívá nad ostatní modely“ přidal svůj tip produktový manažer.

Model 100L5F-B12 osobně doporučil produktový manažer Vojtěch Vavrečka.

Historie společnosti Hisense sahá až do roku 1969. Dnes se jedná o celosvětově známého výrobce plochých televizorů, spotřební elektroniky, klimatizací a domácích spotřebičů, který zaměstnává více než 80 tisíc pracovníků. Značka je čtvrtým největším výrobcem plochých SMART televizorů na světě.

„Díky patentované revoluční ULED technologii nabízí televizory Hisense dokonalý obraz. Jsou rovněž vybaveny rychlým a intuitivním operačním systémem VIDAA. Dramatický zážitek pro herní a sportovní mód zajistí nezapomenutelné okamžiky, což jenom potvrzuje fakt, že je značka hlavním sponzorem Fifa World Cup v Qataru letošního roku,“ uzavřel Vojtěch Vavrečka.

Více informací k produktům značky poskytne:
Vojtěch Vavrečka
+420 775 199 268
vvavrecka@edsystem.cz