Česká značka FIXED nově v portfoliu eD

230

V lednu jsme naše portfolio rozšířily o produkty české značky Fixed, specialisty na příslušenství k mobilním zařízením.

Na našem eD SHOPu jsme tak posílili kategorie příslušenství k mobilním telefonům, tabletům a nositelné elektronice. V nabídce značky najdete také trackery a peněženky s trackery. „Značka FIXED přináší na trh neotřelá řešení pro smartphony a tablety. Výrobky FIXED vynikají praktičností a jsou vyvíjeny s důrazem na kvalitu a jednoduchost použití,“ uvedl Dan Sojka, produktový manažer.

Kožená peněženka Smile Wallet se smart trackerem
Fixed smart tracker Smile Pro 4-Pack

Produkty najdou zákazníci na českém, slovenském i polském eD SHOPu.


O značce FIXED

Ryze česká společnost FIXED.zone a.s. má ambici stát se evropským lídrem v oblasti všeho, co patří k mobilním telefonům, tabletům a nositelné elektronice. Cílem značky je zákazníkům jednotlivá zařízení zdokonalit, ochránit, zjednodušit jejich používání a zpřístupnit nejnovější technologie. „Společnost od roku 2014 vlastní a provozuje moderní šicí dílnu v Prostějově. Právě tady, ve městě s dlouholetou oděvní tradicí, vznikají dnes módní, praktická a vysoce odolná pouzdra na telefony, tablety či notebooky,“ uvedl Dan Sojka.

Výrobky FIXED se tradičně objevují na předních příčkách v hodnocení zákazníků. V roce 2019 získala společnost prestižní cenu EUROPEAN PRODUCT DESIGN AWARD. Tato úspěšná firma nedávno vstoupila i na českou Burzu cenných papírů Praha (BCPP) jako již devátá společnost. Nabízí tak investorům zajímavou možnost podílet se na dalším rozvoji.

Více o značce se můžete dozvědět také na oficiálních stránkách fixed.zone.


Daniel Sojka, produktový manažer v eD system

Více informací o produktech Fixed poskytne produktový manažer eD:
Daniel Sojka | +420 728 058 487 | dsojka@edsystem.cz