[VIDEORECENZE] Jak na jednoduché ukládání dat se servery Fujitsu

190

Víte, komu zavolat, když potřebujete nový server? Přece Milanovi Bezstarosti. A máte to doslova bez starostí! Těmito slovy začíná naše nové video Otestováno eDéčkem. V tom se dozvíte, že server nemusí být pouze velká, hlučná krabice. Naopak se může jednat o malého, stylového a tichého společníka, kterého umístíte přímo ve vaší kanceláři.

Produktový manažer Milan v nové videorecenzi představil servery ze stáje Fujitsu. Konkrétně s kolegou Romanem přiblížili výhody některých modelů z portfolia. Detailněji se pak zaměřili na servery pro malé podniky do 25 lidí, které se díky své kompaktní velikosti a nízké hlučnosti mohou bez problémů stát součástí pracovního prostoru. Ukládání dat v malém podniku tak nebylo nikdy jednodušší.

Ve videu jsme konkrétně představili model Primergy TX1320 M4. Díky jeho vysoké spolehlivosti zaručené dvěma zdroji a možností RAID řadiče získáte plnohodnotný server, třeba přímo na vašem stole.

Fujitsu servery i přídavné komponenty jsou navíc běžně skladem. Je tedy možné zařízení nakonfigurovat dle přání zákazníka se standardní dodávkou. V tomto má Fujitsu oproti většině ostatních značek velkou výhodu.

Zajímají vás další přednosti serveru Fujitsu? Zhlédněte naše nové video, kde vám jej včetně ukázky Roman s Milanem představí.