eD EXPO 22: Spustili jsme registrace

425

Po dlouhých dvou sezonách je to konečně tady! Konference eD EXPO se bude opět konat v Praze. A vy u toho můžete být s námi. Fyzicky i online! Nejoblíbenější konference v Galaxii totiž proběhne v multidimenzi. Zajistěte si své místo včas a zaregistrujte se již nyní.

V úterý 22. března 2022 to vypukne. První IT distribuční konference v Galaxii, která kombinuje to nejlepší z fyzické a online formy eventů. Vítejte v nové éře a seznamte se s multidimenzí! Na co konkrétně se můžete těšit?

  • Pokud se chcete osobně potkat se zástupci největších světových IT značek, vyslechnout si přednášky přímo ze sálu, osahat si všechny novinky na stáncích a po dlouhé době si užít atmosféru pořádné konference, přileťte za námi do pražského hotelu Clarion Congress.
  • Pokud vám zemská atmosféra nevyhovuje a raději byste vše sledovali z pohodlí vaší domoviny, nevadí. Připojit se k nám můžete také online. Opět pro vás připravujeme speciální konferenční web, kde budeme velkou část přednášek vysílat živě. Těšit se můžete také na virtuální výstavní stánky, reportáže přímo od našich pozemských reportérek v Praze a spoustu dalšího.

Je jen na vás, jakou formu bytí na konferenci preferujete. Nezapomeňte se však na akci včas registrovat.

Všechny informace o konferenci průběžně aktualizujeme na edecko.cz/edexpo22 a pravidelně zveřejňujeme také na sociálních sítích.