eD webinář: Logitech a novinky na poli videokonferencí

98

Produktové novinky ze světa videokonferencí se staly hlavním tématem webináře Logitech, který proběhl ve středu 10. 11. 2021. Radek Hadraba, zástupce společnosti pro obchod v Česku a na Slovensku, představil kompletní vybavení konferenčních místností, nové možnosti plánování schůzek či inovovaný ovládací panel.

Úvodem webináře Radek Hadraba představil speciální divizi společnosti – Logitech for business. Ta se zaměřuje na oblast videokonferencí nejen pro běžné osobní využití, ale také pro profesionální konferenční síně. Divize zákazníkům nabízí vhodné řešení na všech rovinách, od obyčejné domácí pracovny přes malou až po střední a velkou zasedací místnost.

Radek Hadraba se následně zaměřil na osobní videokonference. A odstartoval rovnou tím nejzákladnějším, co z klasického hovoru činí videohovor – webkamerami. Konkrétně uvedl modely Brio s úctyhodným rozlišením až 4K a dále typy C930e, C925e a C920e s rozlišením FullHD.

Pro zákazníky přehlcené kabelovým managementem nebo s malým pracovním prostorem přiblížil i zařízení Logi Dock. Tato všestranná krabička nejenže redukuje počet kabelů připojených do notebooku na jediný USB-C port, ale také obsahuje kvalitní integrované reproduktory a mikrofon. Navíc umožňuje propojení se službou Logi Tune.

V rámci vysílání se diváci mohli seznámit také s kompletním řešením pro zasedací místnosti, konkrétně se dvěma profesionálními modely videokonferenčních zařízení.

Představen byl model Rally Bar Mini vhodný do menších zasedacích místností a výkonnější Rally Bar pro středně velké místnosti.

Mimochodem, právě zmíněný Rally Bar jsme otestovali v naší videorecenzi.

Na závěr Radek Hadraba přiblížil funkce účelového plánovacího panelu pro konferenční místnosti Logitech TAP Scheduler. Jedná se o desetipalcový panel s podporou platforem Microsoft Teams, Zoom, Robin a Meetio. Panel se instaluje vně konferenční místnosti a poskytuje informace ohledně probíhající schůzky i účastněných osob.

Program webináře:

  • úvodní slovo za eD system
  • prezentace zástupce společnosti Logitech
  • on-line kvíz o hodnotné ceny