Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD

112

Značka Kingston FURY uvedla na trh nový formát tenkého SSD. Zbystřit by měli rozhodně všichni herní nadšeni. Disk je optimalizován pro účely intenzivního používání, poskytuje špičkový výkon a zkracuje dobu načítání her i streamování. Seznamte se s Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD.

Kingston Fury představující herní divizi společnosti Kingston Technology Company přinesl na trh novinku. Model FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2.

SSD disk je optimalizován pro účely intenzivního používání v herních základních deskách tak, aby zkrátil dobu načítání her a aplikací, snadno streamoval nebo poskytl vašemu systému celkové zvýšení odezvy.

Spolehlivý, výkonný, flexibilní

Díky využití nejnovějšího řadiče NVMe 4. generace a paměti 3D TLC NAND nabízí disk ohromující rychlosti čtení a zápisu až 7.300/7.000 MB/s a výkon 1.000.000 IOPS1 pro úžasnou stabilitu a výjimečné herní zážitky.

Nízkoprofilový grafenový hliníkový chladič zajistí pokročilý odvod tepla a udržuje disk chladný i při intenzivním používání. Přináší tak vyšší výkon i do těch nejtěsnějších prostorů herních notebooků a základních desek.

FURY Renegade SSD poskytuje špičkový výkon ve vysokých kapacitách pro herní a hardwarové nadšence, kteří hledají extrémní výkon pro stavbu i upgrade počítačové sestavy či notebooku.

Jaké jsou jeho hlavní výhody?

  • Neuvěřitelný výkon PCIe Gen 4×4 NVMe
  • Nízkoprofilový grafenový hliníkový chladič
  • Tenké provedení M.2 2280
  • Vysoká kapacita až 4 TB
  • Rychlost čtení/zápisu až 7.300/7.000 MB/s

V kapacitách od 500 GB do 4 TB jej najdete také na našem eD SHOPu. Při skloubení s řadou memory Kingston FURY Beats, Renegade nebo Imact vytvoří dokonalý tým, který vás udrží na vrcholu hry.