eD webinář: Představení Gaming/Performance značky Kingston FURY

98

Nároční hráči i podnikatelé, nastražte uši. Ve středu 22. září jsme odvysílali webinář se zástupci společnosti Kingston. Marcin Gaczor a Michal Stauch představili pokračovatele brandu HyperX, řadu Kingston FURY, která přináší vylepšené Core produkty. Ve webináři nechyběly ukázky nových externích SSD disků, DDR5 pamětí RAM nebo paměťových karet SLC.  

Úvodního slova webináře se ujal Marcin Gaczor, který divákům představil rebreading komponentů HyperX na Kingston FURY. Nové značky, jež navazuje na všechny důležité produktové linie a slibuje ještě výkonnější výrobky v prvotřídní kvalitě.

Zástupce značky vysvětlil, že došlo také k přejmenování dalších známých řad, například cenově dostupné řady HyperX FURY na Kingston FURY Beast, nejvýkonnější HyperX Predator na Kingston FURY Renegade nebo řady zaměřené na paměti pro notebooky HyperX Impact, kterou nyní zákazníci najdou pod názvem Kingston FURY Impact.

Marcin Gaczor více rozebral i otázku pamětí DDR5. Ode dne 23. října vydává společnost Kingston dvě čerstvé řady pamětí – Kingston FURY Beast a Kingston ValueRAM ve frekvencích 4800 a 5200 MT/s. Zároveň upozornil, že první vydané varianty těchto DDR5 pamětí budou prodávány bez oblíbeného RGB podsvícení. Na modely s RGB světly se mohou zákazníci těšit v prvním kvartále roku 2022.

Po vyčerpávající první části si slovo převzal jeho kolega Michal Stauch. Ten se soustředil na novinky z oblastí paměťových karet, a zaměřil se především na novou řadu industriálních paměťových karet Kingston INDUSTRIAL s funkcí SMART pro pokročilejší monitoring stavu karty a novým typem čipu SDCIT2.

V rámci svého okénka přiblížil i nový, momentálně nejrychlejší USB disk na trhu, DataTraveler Max. Divákům dále představil i přenosný SSD disk XS2000, který navazuje na předchozí model XS2000 a přináší menší a více konkurenceschopné provedení. Část své prezentace Michal Stauch věnoval i PC hubu Workflow Station a pevnému SSD disku NV1.   

Na závěr pak uvedl výhody serverových disků Kingston Data Centre a Enterprise, které převažují nad konkurenčními modely, a také zodpověděl dodatečné dotazy.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo za eD system
  • prezentace zástupců společnosti Kingston
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o hodnotné ceny