eD webinář: Internetová ochrana od Turris

132

Ani v září jsme nezaháleli a na obrazovky jsme přinesli další webinář Turris. Z řad značky zaměřující se na vysoce zabezpečené Wi-Fi routery a firewally k divákům promluvili Radovan Hošek s kolegou Štěpánem Rechnerem. Ve středu 15. září představili novinky z portfolia Turris a zodpověděli nejběžnější technické dotazy.

Radovan Hošek v prvních 20 minutách přiblížil Turris a nastínil, čím vším se značka zabývá. Uvedl důležité obchodní argumenty proč je výhodné prodávat produkty z jejího portfolia a zaměřil se též na otázku bezpečnosti na internetu. Divákům přiblížil nabízené způsoby ochrany pro všechna elektronická zařízení od notebooků až po chytré žárovky. Mimo to zbořil i mýty o funkcionalitě zařízení. Ku příkladu, zda jsou produkty Turris vhodné pro resellery, poskytovatele internetu, SMB podniky či koncové uživatele.

Poté si vzal slovo Štěpán Rechner, specialista pro oblast support, a zodpověděl nejčastěji kladené otázky ze strany zákazníků. Vysvětlil například správný způsob výběru routeru a rozdíly v konkrétních modelech Omnia, MOX a Shield. Dále se zaměřil na témata domácího nastavení modemů, provádění aktualizací, nastavení dodatečných služeb či vyřizování reklamací.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo zástupce eD
  • prezentace představitele Turris
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o zajímavé ceny