eD webinář: Novinky v záložních zdrojích napětí APC (4. díl)

87

Letošní již druhý webinář společnosti APC jsme odvysílali ve středu 16. května. Přednáška se tradičně nesla v duchu představení novinek z oblasti záložních zdrojů napětí a rozboru nejnovějších modelů zařízení z portfolia značky. Hodinovou prezentací diváky provedl zástupce společnosti Jan Votrubec.

V úvodu webináře se diváci mohli seznámit se značkou APC a jejím zaměřením. Jan Votrubec přiblížil význam ochrany proti nepříznivým vlivům v síti, nebezpečí přepětí, podpětí a různých druhů výbojů, které mohou naše elektronická zařízení postihnout. Zaměřil se také na využití záložních zdrojů APC UPS a jejich význam pro malé a střední podniky s požadavky na vysokou kvalitu zařízení.

Dále představil nejnovější modelové řady zdrojů napětí, a to například:

  • BV UPS a BX UPS určené pro zařízení s nižším odběrem energie,
  • řady BVX UPS a BX-MI UPS vhodné především pro domácnosti a menší podniky,
  • nové, vylepšené verze již známých Back-UPS BE či Back-UPS Pro BR.

V rámci webináře diváci mohli vyslechnout kompletní informace o všech zmíněných produktech.

Došlo také na přiblížení novinky pro prémiové typy Smart-UPS Lithium-Ion – technologii lithiových bateriových článků, namísto dříve využívaných olověných. Ty nové se pyšní až třikrát delší životností, větší lehkostí, schopností pracovat ve vyšších teplotách a také nabízenou pětiletou záruční dobou pro UPS a baterie.

Koncem prezentace Jan Votrubec posluchače seznámil i s nabídkou delší záruky na interní baterie pro modely SMART PS, SMT či SMC. Vysvětlil také princip a integraci takzvaného EDGE computingu a více přiblížil proběhlou modernizaci čtyř úrovní nabízených APC služeb v rámci obnoveného firemního partnerského programu.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo zástupce eD
  • prezentace představitele APC
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o zajímavé ceny