Představení značky a týmu Logitech

216

Švýcarská společnost Logitech vznikla v roce 1981 pod taktovkou tří vědců a inženýrů. Její jméno má původ v kořenu francouzského slova pro software logiciel, a ihned po roce svého působení zapsala do dějin vůbec prvním prototypem počítačové myši na světě nesoucím název P4.

Nabídku produktů značka postupem času výrazně rozšiřovala a stejně tak expandovala do dalších zemí. Nyní patří mezi přední světové výrobce počítačových periferií a produkty Logitech se prodávají ve více než 100 zemích světa. Jsou uznávané pro svůj styl, kvalitu i inovativnost. Na svém kontě má společnost mnoho dalších prvenství v oboru, včetně infračervené bezdrátové myši, trackballu ovládaného palcem nebo laserové myši.

Firma stále rozšiřuje produktové řady, aktuálně zahrnují ovládací zařízení, video komunikační produkty, interaktivní zábavní produkty a audio produkty. Pod hlavičku Logitech spadají další značky jako Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones nebo Streamlabs.


O portfolio Logitech se v eD starají:

O portfolio čítající téměř 400 produktů v eD pečuje náš dvoučlenný Logitech tým.

Filip Zúber, produktový manažer

Produkty Logitech mám v eD na starosti cez 4 roky. Logitech tento rok oslavuje 40 rokov od založenia spoločnosti. Za takým úspechom spoločnosti vidím, že sa neboja uviesť nove inovatívne produkty s nadčasovým dizajnom na trh. Nie je to len tým, že spoločnosť ako prvá na svete uviedla do predaja počítačovú myš už v roku 1982, ale predovšetkým tým, že Logitech svoje dominantne postavenie na trhu potvrdzuje každý rok.

Tel: +420 724 222 099 | e-mail: fzuber@edsystem.sk


Agata Kožušníková, marketingová specialistka

O značku se starám teprve krátce, ale o to intenzivněji. Logitech je pro mě symbolem švýcarské kvality a spolehlivosti. Sama již dlouhé roky používám jejich produkty a nemohu jim nic vytknout. Na značce si cením využití nejnovějších technologií, které ji posouvají na přední příčky mezi ostatními konkurenty. Jako žena samozřejmě oceňuji nadčasový design a chválím spolupráci s fyzioterapeuty při vývoji.

Tel: +420 703 433 917 | e-mail: akozusnikova@edsystem.cz


Logitech tým doporučuje

► Logitech Rally Bar, videokonferenční zařízení

Všestranný videokonferenční systém: Nová generace elegantních a jednoduchých řešení Logitech pro malé, střední a velké místnosti. Lze je snadno připojit prostřednictvím USB k libovolnému PC nebo Mac bez nutnosti instalace softwaru. Zařízení podporuje Zoom Rooms, Microsoft Teams Rooms a ostatní. Pokročilá zvuková technologie zajištuje výkonný, výrazný a dobře srozumitelný zvuk. K zařízení je možno využít až 3 stolní mikrofony.

Umělá inteligence: Zařízení se za pomoci umělé inteligence, motorizovaného otáčení a naklápění přizpůsobuje dynamice konference a zaměřuje kameru na dění v místnosti. Další z technologií na principu umělé inteligence (RightSound) zajištuje automatické vyrovnávání znělých a jemných hlasů, a zároveň potlačuje nechtěný hluk. Sync Dashboard sledujte data o používání místnosti pomocí funkce počítání osob, lze tak snadno pozorovat využívaní jednotlivých místností.

Zařízení Rally Bar jsme představili v naší videorecenzi Otestováno eDéčkem.

► Logitech Scribe, kamera pro snímání tabule

Ideální řešení pro online prezentaci či výuku: Kamera pro snímání tabule umožnuje snadné sdílení obsahu v rámci videokonferencí v Microsoft Teams® Rooms, Zoom Rooms™ a dalších službách. Díky integrované umělé inteligenci a vlastnímu objektivu vysílá kamera Scribe obsah tabule ve vynikající čistotě. Díky tomu i vzdálení účastníci mohou mít nejlepší místo u stolu. Samotné sdílení lze snadno zapnout pomocí bezdrátového tlačítka Scribe nebo dotykového ovladače, jako je například Logitech Tap. Díky dodané instalační sadě lze navíc bezpečně upevnit zařízení na různé povrchy stěn.

Výkon řízený umělou inteligencí: Funkce odstranění prezentujícího umožňuje vidět skrz prezentujícího obraz napsaný na tabuli. Kamera automaticky vylepšuje barvu a kontrast popisovačů, čímž usnadňuje čtení textu a skic všem online účastníkům. Dokáže také rozpoznat další formy obsahu, například rychlé poznámky, které automaticky zvýrazní.