Objevte vysoce výkonné paměti Kingston FURY™

104

Na trhu herních pamětí nalezneme od letošního roku novou značku Kingston FURY™, která přichází z dílny společnosti Kingston a vychází z úspěšné produktové řady pamětí již bývalé značky HyperX, která byla prodána společnosti HP.

Paměti DRAM a flash společně s SSD disky, které si Kingston ze značky HyperX ponechal pod svými křídly, se rozhodl přejmenovat a pokračovat tak v úspěšném odkazu, který vybudoval od úplného základu. Kingston FURY™ je tak další generací kvalitního inženýrství v oblasti výkonných pamětí a úložných řešení pro počítačové nadšence, hráče i tvůrce obsahu.

Prolomte ty nejpřísnější požadavky na výkon

Firma Kingston vždy patřila a stále patří k předním výrobcům a dodavatelům paměťových modulů. Její nová značka je pokračováním těchto letitých zkušeností, a to i z oblasti již zmíněných produktů HyperX, které na trhu působily dvě neuvěřitelná desetiletí.

Dopřejte svým systémům potřebný upgrade

Díky možnosti souběžného zpracování více úkolů nebude výkon vašeho počítače pokulhávat s novými produktovými řadami pamětí, a to ať už hrajete, streamujete, vytváříte nebo upravujete. Kingston FURY™ Renegade, Kingston FURY™ Beast a Kingston FURY™ Impact jsou tím pravým pro překonání všech překážek na cestě k vítězství. U desktopových verzí se můžete těšit také na variantu s RGB podsvícením a u modelů Kingston FURY™ Beast a Kingston FURY™ Impact můžete sáhnout i po variantě DDR3.

Kingston FURY™ Beast zajistí kvalitní zvýšení výkonu při hraní her nebo při úpravě a vykreslení videa. Tento nákladově efektivní desktopový upgrade je k dispozici v rychlosti až 3733 MHz a v kapacitách u sady do 128 GB.

Kingston FURY™ Renegade pak dopřeje vašemu systému výkon potřebný k tomu, abyste zůstali na špici potravinového řetězce. Tento superrychlý desktopový upgrade zajistí rychlost až 5333 MHz a kapacitu v rámci setu o velikosti až 256 GB.

Kingston FURY™ Impact naopak zlepší výkon vašeho notebooku, který minimalizuje zpoždění a zajišťuje jeho chladný, tichý a efektivní chod. K dostání je ve variantě dosahující rychlosti 3200 MHz a s kapacitou v rámci setu o velikosti 64 GB.

Pro více informací kontaktujte produktového manažera značky Kingston:

Aleš Nečas
t:+420 724 222 026
e:anecas@edsystem.cz