[VIDEORECENZE] Videokonferenční zařízení Logitech Rally Bar

227

Online meetingy se pomalu ale jistě se stávají běžnou součástí našich pracovních životů. Není to tak dávno, kdy si většina z nás vystačila s webkamerou a mikrofonem. Toto řešení je vhodné pro jednotlivce, avšak při online meetingu o několika lidech nedokáže plně přenést dění v místnosti. Proto Logitech přichází s videokonferenční jednotkou Rally Bar, kterou jsme pro vás otestovali.

Zařízení přináší kompletní řešení pro online setkávání, které zajistí kvalitní obraz i zvuk, vysokou kompatibilitu a navíc se díky umělé inteligenci přizpůsobí dynamice meetingu. Umožňuje pořádání profesionálních videokonferencí a v závislosti na konfiguraci se hodí pro účast až 46 osob.

K dostání je v provedení Rally Bar mini pro malé místnosti, Rally Bar pro středně velké místnosti a Rally Plus pro velké prostory. Ačkoli se výkon a účelnost jednotlivých modelů mírně liší, v jádru zůstávají stejné. Základ tvoří kvalitní 4K webkamera, výkonné reproduktory a adaptivní mikrofony. Vše zabaleno do elegantního a moderního balíčku.

V naší videorecenzi jsme otestovali řešení od Logitechu pro střední místnosti Rally Bar.

A v čem je zařízení tak unikátní? Díky umělé inteligenci má přehled o počtu osob v místnosti a zaměřuje kameru přesně tam, kde je potřeba. Kamera se pomocí inteligentního hledáčku sama natáčí a reaguje na počet účastníků meetingu, aby bylo zajištěno, že jsou všichni v záběru. Při přecházení nebo příchodu dalšího kolegy do místnosti tak dochází k rozšíření zorného pole a nasměrování kamery.

Jste zvědaví, jak to vypadá v praxi? Prohlédněte si naši videorecenzi. V té Martin otestoval nejen natáčení hledáčku a rozšiřování zorného pole.

Co v recenzi uvidíte?

  • Výbava a funkce Rally Baru
  • Jak to vypadá s konektivitou (možnosti připojení, napojení na MS Teams, Zoom apod.)
  • Reálné záběry ze zařízení (obraz, zvuk, natáčení, naklápění, zoom)
  • Možnosti rozšíření (široká škála doplňků)
  • Představení Logitech Sync: správa a monitoring na dálku
  • Fungování v praxi: vyzkoušeli jsme reálný online meeting s několika účastníky
  • A spoustu dalšího