eD webinář: Epson – Revoluce v tisku a projekci pokračuje

68

Ve středu 19. května 2021 jsme odvysílali další z řady webinářů Epson. Na svých obrazovkách diváci mohli opět vidět známé tváře Marcela Divína a Matěje Kopeckého. V šedesáti minutách na téma „Revoluce v tisku a projekci pokračuje“ zástupci značky představili trendy z oblasti tisku, projekce a skenování.

Netradičně, představením členů týmu a souhrnem aktuálních promoakcí, zahájil Matěj Kopecký další z řady webinářů Epson. Divákům na úvod vysvětlil, co si představit pod heslem „Revoluce v projekční technice pokračuje“, a poukázal na úctyhodných 42 novinek, díky kterým nyní zákazníci mohou vybírat již z celkem 72 modelů projektorů Epson. Posluchačům zároveň poradil, jak postupovat při výběru, a srovnal výhody a nevýhody lampových a laserových modelů. Ty následně také blíže představil.

Napříč portfoliem projektorů

Z portfolia lampových projektorů si diváci odnesli rovnou 3 tipy, konkrétně modely EB-FH06, EB-FH52 a EB-992F. Jako moderní, cenově dostupné laserové projektory s dlouhou živostností pak vyzdvihnul modely EB-L200F a EB-L200W. V srpnu 2021 se zákazníci mohou těšit také na novou řadu EB-L520U a EB-L720U, která přinese produkty na nejvyšší business úrovni s naprosto unikátními parametry.

Matěj Kopecký rovněž představil projekční řešení pro podnikové videokonferenční prostředí, komplexní nabídku pro školní zařízení, ultrakrátké interaktivní projektory do škol (EB-695WI) či projektory pro domácí zábavu.

Klíčové modely tiskových řešení

V druhé polovině webináře se slova ujal Marcel Divín. Prezentaci věnoval tiskovým řešením a důvodům, proč prodávat právě Epson. Jako hlavní přínosy produktů značky uvedl bezproblémový provoz, nízké náklady, ekologickou šetrnost a efektivitu.

Diváky seznámil s vlastnostmi a výhodami klíčových modelů řady WorkForce Pro, u zařízení pro domácí tisk a malou kancelář vyzdvihl řadu EcoTank inkjet a pro potřeby fototisku se zaměřil na řadu EcoTank Photo. Kromě tiskových řešení představil Marcel Divín také kompletní nabídku mobilních skenerů, které v posledních měsících zaznamenaly nárust prodeje a poptávky.

Závěrem upozornil na aktuálně běžící promoakce, například „Tiskněte s tanky“ a neopomenul zmínit ani zvučná jména z řad ambasadorů propagujících značku Epson. Na konci webináře si diváci odnesli také důležité informace o dostupnosti produktů.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo za eD system
  • prezentace zástupců společnosti Epson
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o ceny