Mobily Umidigi nově v eD

63
umidigi-v-ed-system

Jsou chytré i odolné, staví na designové jednoduchosti a dostupnosti pro každého. To jsou telefony čínské značky Umidigi, které v červnu rozšířily nabídku eD SHOPu.

Do distribuce značku eD získalo díky spolupráci se společností ASPRA, která je exkluzivním distributorem Umidigi pro český i slovenský trh. Novinky v portfoliu v krátkém rozhovoru představil Jiří Šotola, produktový manažer eD.

Co značka nabízí a čím jsou její produkty zajímavé?

Umidigi se zaměřuje především na chytré a odolné telefony, u kterých se snaží o propojení nejnovějších technologií a prémiového designu do posledního detailu. Všechny produkty prochází náročným testováním k naprosté spokojenosti uživatelů.

Který model z naší nabídky bys vypíchl a proč?

Určitě bych doporučil odolný model Bison, který svým krásným designem nevypadá jako klasický odolný telefon, nabízí vysoký výkon díky procesoru Helio P60, 6 GB RAM a 128 GB úložného prostoru a především má 48MPx fotoaparát, doplněn o 16 + 5 + 5MPx vedlejší a 24Mpx selfie. Nechybí ani funkce NFC nebo IP68 a IP69K certifikace.  

Aktuální nabídka v eD SHOPu je konečná?

Nabídku plánujeme ještě rozšířit. Brzy dorazí další dva modely mobilních telefonů.



Značka UMIDIGI vznikla v Číně na počátku roku 2012 a její původní název byl UMI. V roce 2017 došlo k rozšíření obchodního jména na dnešní UMIDIGI. Zaměřujeme se především na segment mobilních telefonů, a to jak klasických smartphonů, tak odolných sportovních telefonů a od roku 2018 se věnujeme také výrobě chytrých hodinek. Telefony značky UMIDIGI můžete koupit ve více než 20 zemích světa a trh se stále rozšiřuje.

zdroj: www.umidigi.tech/znacka-umidigi


Pro více informací o produktech Umidigi kontaktujte produktového manažera značky:

Jiří Šotola
jsotola@edsystem.cz