eD PROFI online: Speciální přednáška s představením služeb eD DaaS a SaaS

53

Ani na červnovém vysílání eD PROFI online nechyběla speciální přednáška. Tentokrát byla zaměřena na představení nových služeb ze stáje eD – eD DaaS a eD SaaS, které se zaměřují na pronájem hardware a software jako služby. Co konkrétně se pod pojmy skrývá, jaké výhody prodejcům a značkám služby přináší a co o nich řekli obchodní ředitel Tomáš Jungmann a ředitel nákupu Jan Novák?

Seznamte se s Dášou a Sášou. Takto humorně uvedla moderátorka Hanka Koutná speciální přednášku na téma eD DaaS a eD SaaS a předala slovo obchodnímu řediteli Tomáši Jungmannovi a řediteli nákupu Janu Novákovi. Ti na úvod prozradili, co se pod zkratkami DaaS a SaaS skrývá, tedy Device as a Service / Software as a Service neboli pronájem IT zařízení a softwaru jako služby, a novinku posluchačům blíže představili.

V průběhu 25minutové přednášky diváky seznámili s výhodami pro prodejce a koncové zákazníky i s konkrétními modelovými ukázkami. Více se o službách mohli diváci dozvědět také na virtuálním stánku, kde měli možnost pokládat také dotazy skrze interaktivní chat.

Pokud vás služby eD DaaS a eD SaaS zaujaly a rádi byste se o nich dozvěděli více přímo z úst zástupců značky eD, můžete zhlédnout dostupný záznam z vysílání.

O službách eD DaaS a eD SaaS se můžete dozvědět více také na speciálních stránkách edecko.cz/DaaS a edecko.cz/SaaS.

Záznam ze speciální přednášky s Tomášem Jungmannem a Janem Novákem na téma eD DaaS a eD SaaS.