eD PROFI online: Výstavní sál přinesl řadu novinek

153

AOC, Philips, Legrand, Intel, Samsung a další. Přesně 11 virtuálních stánků mohli diváci navštívit v rámci konference eD PROFI online. Ve výstavním sále byla připravena spousta zajímavého obsahu a navíc opět také řada novinek. Co konkrétního bylo k vidění? Přinášíme vám malou ochutnávku!

Více než desítka virtuálních stánků

Informace o značkách, produktová videa ke zhlédnutí, důležité soubory ke stažení nebo zajímavé odkazy. To a mnohem více mohli diváci najít na virtuálních stáncích, které si pro ně připravily zástupci světových IT značek:

Virtuální stánky prošly upgradem

Virtuální stánky mohli naši zákazníci poznat již v rámci březnového eD EXPO online. A i tentokrát přinesly to nejdůležitější ze světa IT! Kromě úvodních informací o značce mohli diváci zhlédnout produktová videa, stáhnout si zajímavé materiály jako například produktové listy nebo si projít užitečné odkazy na oficiální stránky, promoakce, konfigurátory a další. Závěrem pak byly připraveny také důležité kontakty.

Oproti předchozím konferencím na diváky čekala na stáncích řada novinek.

Jednou z nich byla záložka Produkty, která přinesla výběr top výrobků značek. Nová funkce nabídla kromě náhledu a popisu produktů i přímý odkaz na český a slovenský eD SHOP. Dalším vylepšením pak byla možnost zasoutěžit si přímo na stáncích formou anket. Odpovědí na jednoduchou otázku mohli návštěvníci získat například záložní zdroj od APC, marketingové předměty značek, lahve vína nebo plechový hrneček na stánku Mediálního koutku. Na vybraných stáncích se úplně poprvé objevilo také chatovací okno, díky kterému se diváci mohli propojit se zástupci značek napřímo. Upgradem prošel i samotný vizuál stánků, který nabídl přehlednější řazení jednotlivých sekcí.

Novinkou na virtuálních stáncích bylo představení top produktů značek s přímým odkazem na český i slovenský eD SHOP.

Virtuální stánky včetně veškerého obsahu můžete navštívit ještě po celý červen na stránkách edprofionline.cz.


Co bylo na stáncích k vidění?

Stánek Legrand

Chytrá domácnost byla hlavním tématem přednášky i stánku Legrand. Již úvodní video s názvem Legrand Smart Home – jednoduše ve spojení s vaším domovem seznámilo diváky s portfoliem Smart produktů značky, další videa pak blíže představila jednotlivé výrobky. Produktové katalogy ke stažení navíc nabídly dokonalý přehled napříč portfoliem Legrand Smart Home.

Diváci si mohli také projít výběr top produktů, které jsou na eD SHOPu k dostání. Mezi nimi byly například chytrá zásuvka nebo zdroje napájení.

Stánek Intel

Mini počítače Intel NUC ovládly stánek i přednášku Intel. Zástupce značky diváky seznámili s výkonnými mini PC o velikosti malé krabičky, které hravě strčí do kapsy klasické počítače i herní zařízení.

Pro návštěvníky byl připraven přehled všech modelů produktové řady NUC a díky dostupným brožurám diváci získali také návod na výběr ideálního zařízení na základě svých potřeb a preferencí. Navštívit vybrané produkty Intel NUC pak mohli rovnou skrze přímé odkazy na eD SHOP.

K nahlédnutí byly připraveny navíc i videorecenze nebo produktová videa jednotlivých modelů NUC.

Stánek AOC/Philips

Společnost MMD zastřešuje na trhu monitorů značky AOC a Philips. Stánek obou těchto značek mohli diváci navštívit ve výstavním sále. Co si pro ně zástupci přichystali?

Produktové listy ke stažení, produktová videa, odkazy na webové stránky a partnerský portál, záznamy eD webinářů s představením produktového portfolia, produktové katalogy nebo odkazy na aktuální promoakce na eD SHOPu.

Na stánku AOC se tak mohli diváci seznámit například s produktovou řadou herních monitorů AOC Agon. Značka Philips pak připravila představení produktového portfolia, a to se zaměřením na B2B i B2C zákazníky.

Na stánku značky AOC byly představeny například herní monitory z řady AOC Agon.
Stánek Philips představil produktovou strategii monitorů značky.

Stánek Samsung

Dva v jednom aneb stánek pro každou z divizí. Ve stánku Samsung na návštěvníky čekaly rovnou dva virtuální stánky, každý zaměřený na určitou část porftolia značky Samsung – Samsung IT a Samsung Smart Signage.

Na stánku divize Samsung IT diváci našli informace z kategorie monitorů a memory produktů. K vidění byla například inspirativní videa gamingové řady monitorů Samsung Odyssey a nové generace Smart monitorů propojující práci i zábavu nebo videa s představením novinek z portfolia SSD disků.

Stánek Samsung Smart Signage se tradičně zaměřil na produkty ze segmentu profesionálních displejů. Zástupci značky pro návštěvníky nachystali katalogy produktů, produktové listy, produktová videa, záznamy webinářů, odkaz na virtuální Showroom a spoustu dalšího.

Stánek divize Samsung IT byl zaměřený mimo jiné také na představení produktové řady monitorů Samsung Odyssey.

eD PROFI je stále online! Stránky edprofionline.cz mají i nyní co nabídnout a pokud jste je ještě nestačili navštívit, máte příležitost.


Střípky z konference eD PROFI online