Stali jsme se exkluzivním distributorem Hikvision pamětí

166

eD v průběhu května opět rozšířilo nabídku. Získali jsme distribuční kontrakt na portfolio Hikvision memory produktů.

Společnost Hikvision známá pro výrobu kamerových systémů rozšířila portfolio o produkty zaměřené na kategorii memory komponentů, do kterého přenáší své dlouholeté zkušenosti se zpracováním videa a správou dat. Čeští i slovenští zákazníci nyní mohou nakupovat rozšířenou nabídku externích a interních SSD disků, RAM pamětí, SD karet a Flash disků.

Hikvision je předním světovým poskytovatelem inovativních bezpečnostních produktů a zaměstnává přes 34 tisíc pracovníků po celém světě, z nichž se více než 16 tisíc věnuje výzkumu a vývoji. Do toho společnost ročně investuje 7 až 8 % svých příjmů z prodeje.

„Díky rozsáhlým technologickým inovacím společnost za posledních deset let vybudovala rozsáhlou a dobře vyvinutou řadu produktů, které kombinují modularizovaný design, bezpečnost dat, snadnou přístupnost produktů a funkce správy zařízení.“ upřesnil Jan Okřina, produktový manažer značky pro eD system. Zároveň zdůraznil, že výše zmíněné vlastnosti společně vytvářejí velmi vyspělé a flexibilní řešení úložišť, které dokáže být velkou konkurencí pro současné produkty na trhu.

„Mým osobním tipem pro zákazníky je především řada interních SSD disků E100, která nejen, že zvýší výkonost vašeho počítače, ale také jeho životnost za příznivou cenu,“ přidal své doporučení produktový manažer. Již nyní mohou na českém i slovenském eD SHOPu zákazníci vybírat z několika desítek produktů značky Hikvision z výše zmíněných kategorií.


Více informací k produktům značky poskytne:

Jan Okřina | +420 597 444 215 | jokrina@edsystem.cz