eD PROFI online: Produktové ukázky živě ve vysílání

118

Ani na červnovém eD PROFI online jsme nezapomněli na oblíbené živé ukázky produktů! Vybrané produkty ze svého portfolia divákům přímo ve vysílání představili Jaroslav Rakušan z Lenova, Jaroslav Petráš z Intelu a Petr Procházka z Legrandu.

Legrand

Smart Home – jednoduše ve spojení s vaším domovem. Tak zněl název přednášky Legrand, na kterou navazovala také ukázka produktů. Zástupce značky Petr Procházka představil produkty z kategorie Smart Home, které usnadňují každodenní život v domácnosti.

Posluchači mohli vidět například komunikační bránu se spínanou zásuvkou, spínač s možností stmívání, mikromodul pro ovládání osvětlení ve formě spínání, termostat nebo chytrou zásuvku. Všechny produkty i jejich představení si můžete prohlédnout v záznamu přednášky Legrand.

Intel

Výkonnostní test minipočítače přímo ve vysílání? Ano, přesně to mohli diváci zažít v rámci přednášky Jaroslava Petráše z Intelu. Ten společně s naší kolegyní Martinou porovnal výkon zařízení NUC 11 PRO s procesorem 11. generace a NUC 10 s procesorem 10. generace.

Obě zařízení společně podrobili výkonnostnímu testu Cinebench a otestovali na nich aplikace DeNoise AI nebo Gigapixel AI. Jak jednotlivé testy dopadly? To se dozvíte v přednášce Intel.

Lenovo

Nejoblíbenější produkty ze stáje Lenovo, veřejnou premiéru a dokonce i crash test přímo ve studiu. To vše mohli diváci sledovat v rámci přednášky Jaroslava Rakušana.

Živá ukázka Lenovo začala prvním veřejným představení novinky ThinkPad X1 Titanium Yoga a pokračovala ukázkou dalších oblíbených kousků z portfolia značky, jako jsou mini PC ThinkCentre Nano, přenosný monitor ThinkVision M14 nebo chytré zařízení ThinkSmart View.

Ukázku ze showroomu ukončil Jaroslav Rakušan testem odolnosti ThinkPadu, který zažil volný pád přímo na betonovou podlahu studia. Jak v crash testu zařízení uspělo a jaká řešení poškození při náhodném použití Lenovo nabízí? To můžete zjistit v záznamu přednášky.