Jan Novák členem představenstva eD system

477

Ve složení statutárního orgánu eD došlo v uplynulých dnech k několika změnám. Představenstvo opustil Jan Beneš, který se nově stal členem dozorčí rady distributora. Jeho místo nahradil Jan Novák, ředitel nákupu eD.

Nedávné změny v čele eD system se dotkly statutárního orgánu i dozorčí rady. Jan Beneš, garant právních procesů v holdingu eD group a také jeden ze členů představenstva se přesunul do role člena dozorčí rady eD system. Řady představenstva doplnil ředitel nákupu Jan Novák, který v eD působí již více něž deset let.

Aktuální složení dozorčí rady nyní tvoří tři členové – Martin Štrupl, Dagmar Burdová a Jan Beneš. Statutární orgán firmy se pak skládá z předsedy představenstva Ing. Petra Slouky a členů představenstva Ing. Martina Lukánka a nově jmenovaného Jana Nováka.

O změnách informoval výkonný ředitel Petr Slouka, který podotknul, že se představenstvo nyní skládá výlučně z manažerů eD system, a zároveň nově jmenovaným členům pogratuloval k získaným pozicím ve firmě.

Jan Novák, člen představenstva

Do eD system nastupoval při studiích v roce 2011 jako stážista na pozici eD studenta a od té doby prošel pozicemi produktového manažera a business unit manažera, až byl v roce 2018 vybrán jako ideální kandidát na post ředitele nákupu eD system. Nově se jeho desetiletá působnost ve firmě rozšířila také o statut člena představenstva.