Značky Neno, Evorei a Xblitz nově v portfoliu eD system

123

Portfolio eD se opět rozšířilo! Tentokrát se naše nabídka rozrostla o produkty značek Neno, Evorei a Xblitz spadajících pod firmu KGK Trade. Oficiální distribuci jsme získali začátkem roku 2021 a eD system se stal aktuálně jediným distributorem produktů pro český a slovenský trh.

V kategorii non IT produktů přibylo téměř osm desítek produktů značek Neno, Evorei a Xblitz. Zákazníci na českém i slovenském trhu tak nyní mohou exkluzivně vybírat z širokého sortimentu spotřební a chytré elektroniky, péče o tělo nebo péče o dítě.

„Se společností KGK Trade jsme o možnosti spolupráce jednali již na přelomu roku, oficiální distribuci jsme pak podepsali v průběhu prvních měsíců 2021. Díky navázané spolupráci se náš sortiment rozšířil rovnou o tři nové značky z kategorie non IT,“ okomentovala nově vzniklé partnerství produktová manažerka Petra Kafoňková. „KGK Trade pod sebou sdružuje několik značek, v našem portfoliu se aktuálně nachází Evorei, Neno a Xblitz. V tuto chvíli jsme jejich jediným distributorem pro český a slovenský trh,“ upřesnila manažerka rozsah spolupráce.

Značka Evorei přináší na trh produkty z kategorií spotřební elektroniky, doplňků pro domácnost a péče o tělo, které mají za cíl usnadnit každodenní život uživatelů. Na eD SHOPu tak zákazníci najdou elektronické zubní kartáčky, holicí strojky, zastřihovače nebo mixéry. Sortiment spotřební a chytré elektroniky, audio příslušenství nebo kamer pak rozšířila značka Xblitz. Pod její hlavičkou se na e-shopu distributora nacházejí například palubní kamery, handsfree příslušenství, držáky a nabíječky do automobilů, sluchátka či nositelné příslušenství. V sortimentu značky Neno pak zákazníci najdou produkty z kategorie péče o dítě, jako jsou chůvičky, odsávačky, dětské zubní kartáčky, nebulizéry a další.

„Pokud bych mohla vyzdvihnout některé z produktů, pak by to byly hodinky Kids Watch ME značky Xblitz, které pomáhají rodičům mít přehled o tom, kde se jejich děti nacházejí, Denti elektrický kartáček Neno pro ústní hygienu dětí a pro rodiče pak designový zastřihávač Razor PRO od Evorei. Nabídka všech značek se navíc neustále rozšiřuje, proto mohou zákazníci očekávat další novinky,“ doporučila klientům Petra Kafoňková.

Navázaná spolupráce podtrhuje snahu eD o neustálé rozšiřování své nabídky. Od začátku roku se výběr produktů na eD SHOPu rozšířil již o značky Legrand (nově pro Česko), Tesla, SmartKeeper, PrintLine, Fibaro, Alori či Humidef.

Více informací o produktech značek poskytne produktová manažerka Petra Kafoňková (pkafonkova@edsystem.cz).