Česká značka PrintLine nově v eD

123

Během března eD rozšířilo svou nabídku o alternativní spotřební materiál pro tiskárny od české značky PrintLine. V portfoliu lze nalézt její pásky a etikety.

„eD system získal distribuci na sortiment alternativních pásek a etiket, které nabízí pro tiskárny výrobců Brother, Dymo a Casio. Celkem se jedná o více než 300 produktů, které bez problémů pokryjí narůstající poptávku po tomto sortimentu,“ uvedl ke spolupráci manažer z firmy PrintLine Milan Jaroš.

Jak doplnil, výroba jejich produktů je od počátku řízena dle certifikací ISO 9001 a ISO 14001, takže dopad výrobků na životní prostředí je minimální. Splňují i přísné kvalitativní normy, které potvrzuje certifikát STMC. „Produkty jsou tedy plnohodnotnou náhradou originálních výrobků za výrazně atraktivnější ceny,“ dodal Milan Jaroš.

„Zákazníci u výrobce určitě ocení český původ a sklad v Brně. PrintLine má díky tomu dobrou skladovou dostupnost a rychlé termíny dodání,“ ocenil produktový manažer Martin Židek, který má značku v eD na starost. Novinku distributor nabízí zákazníkům z České republiky, Slovenska i Polska.

Společnost PrintLine je ryze česká značka s více než 10letou historií. Úzce se specializuje na spotřební materiál do tiskáren, u kterého přináší skvělý poměr ceny a výkonu. Aktuálně nabízí přes 2 400 produktů pro 17 výrobců tiskáren.

Více informací o produktech PrintLine poskytne produktový manažer eD:
Martin Židek
+420 597 444 235
mzidek@edsystem.cz