eD webinář: Novinky v záložních zdrojích napětí APC (3. díl)

65

Po novoroční pauze jsme opět na značkách a přinášíme nové eD webináře. První webinář roku 2021 se uskutečnil ve středu 17. února. Žhavé novinky z portfolia záložních zdrojů napětí představil Lukáš Votrubec z APC.

Jak jistě všichni víme, záložní zdroje napětí slouží primárně k ochraně připojených zařízení nebo v případě výpadku napětí také k zálohování z interních baterií. APC v této oblasti nabízí nadstandardní služby a zástupci značky jsou připraveni na jakýkoli zákaznický oříšek. Produkty vynikají také skvělým pozáručním servisem s prodlouženou zárukou.

V nabídce najdete řadu nadstaveb, jednou z nich je Edge řešení, o kterém se v rámci webináře Lukáš více rozpovídal. Na řadu přišlo i představení modelových řad zdrojů napětí APC UPS BV a BVX, APC Back-UPS BX, Back-UPS BE 650 VA a 850 VA a Back-UPS pro, u kterých proběhlo mnoho změn – více o změnách zaznělo v rámci webináře.

Posluchači byli seznámeni také s řadou Easy UPS, která se perfektně hodí pro malé a střední podniky a s funkcemi EcoStruxure Ready a Lithium-Ion baterie nebo s novinkami v partnerském programu.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo zástupce eD
  • prezentace představitele APC
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o zajímavé ceny