eD webinář: HP tisková řešení

99

Nahlédněte do světa tiskových řešení s HP. Již třetí webinář značky, který se konal ve středu 2. prosince, byl nabitý spoustou informací a novinek. Ty si připravilo rovnou několik speakerů – Miroslav Drahoš, Robert Šárik, Andrea Pokorná a Roman Vaníček.

Hned na úvod přišla řada informací ohledně novinek a změn v portfoliu OPS HP tiskáren. Z novinek byly představeny například HP LaserJet Enterprise M554/M555 či účtování tisku – FutureSmart 4.8.1+. Dále padla informace ohledně aktuálního vývoje prodejů tiskáren do domácností a malých firem, konkrétně se diváci mohli seznámit s dostupností jednotlivých modelů.

Další představenou kategorií byl spotřební materiál. Posluchači se dozvěděli řadu zajímavostí, zejména proč je důležité používat originální spotřební materiál namísto napodobenin. Řeč padla také na udržitelnost. Té napomáhá například recyklování prázdných kazet či výroba HP produktů z recyklovaného materiálů.

Nakonec webináře ještě zazněly výhody plynoucí z HP Business Partner programu, informace o HP partnerském katalogu a aktuálních promoakcích.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo zástupce eD
  • prezentace představitelů HP
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o zajímavé ceny