eD webinář: Dell (1. a 2. díl)

83

Pomyslnou tečku za listopadovou sérií webinářů si pro diváky připravila značka Dell. A to rovnou dvakrát! Její zástupci přinesli řadu zajímavých informací, především se pak zaměřili na témata „Jak co nejefektivněji vyzrát na práci z domu“ nebo „Jak správně vybrat Enterprise řešení“.

V rámci prvního webináře se divákům představil Roman Czífery, který přiblížil téma práce z domu se značkou Dell. Druhou přednášku na téma Enterprise řešení si pak přichystal Marian Kováčik.

První webinář: Proč zvolit Dell pro práci z domu a jak se zařídit

25. 11. 2020 ve 14:00 hodin (60 minut), Roman Czífery

Představení produktů Dell, které se perfektně hodí pro práci z domu. To a mnohem více zaznělo v rámci prvního webináře značky Dell, kterým diváky provedl Roman Czífery. Vysvětlil, jak značka Dell přistupuje k výběru správného zařízení, na jaké oblasti se přitom zaměřuje, jaké technologie používá nebo jak je zajištěna bezpečnost jednotlivých zařízení.


Druhý webinář: Enterprise řešení od Dell Technologies

27. 11. 2020 v 10:00 hodin (60 minut), Marian Kováčik

V hlavní roli: servery, datová úložiště a další komponenty. Představení portfolia serverů s sebou neslo rozdělení do čtyř řad – Tower, Modular, Rack a Cloud server. Marian Kováčik divákům vysvětlil, čím jsou tyto konkrétní řady specifické a pro jaké uživatele se hodí. A jelikož Dell nabízí také široké portfolio v oblasti Network a Storage, zaměřil se také na produkty z této kategorie. Představil je z pohledu funkcí, specifikací a řešení. V neposlední řadě pak v průběhu webináře přišla řeč i na trendy na trhu z oblasti PowerStorage.