eD webinář: Epson Display Solution

83

Již po několikáté se nám v rámci eD webináře představila značka Epson, se kterou jsme se tentokrát podívali na kloub klíčovým prodejním směrům konce roku 2020 a na novinky v jejich portfoliu. Webinář proběhl 25. listopadu a slova se ujali Marcel Divín a Matěj Kopecký.

Co je nového v portfoliu tiskáren, jaké jsou klíčové modely a další zajímavé informace prozradil první prezentující z řad Epsonu Marcel Divín. Mnoho úprav i vylepšení se dočkala například nová A4 /A3+ tiskárna EcoTANK Business. Nesmělo chybět ani konkurenční srovnání laserové technologie a zazněly také výhody, které Epson nabízí. A to jak pro partnery, tak pro koncové zákazníky. Diváci se například mohli dozvědět, že tiskárny Epson disponují širokou škálou softwarových řešení, které rozvíjejí možnosti jejich využití.

Posluchači také dostali možnost nahlédnout do aktuální situace na trhu s projekční technikou a zorientovat se v novinkách produktového portfolia Epson, ve kterém lze najít opravdu širokou škálu modelů. Jak vysvětlil Matěj Kopecký, Epson své portfolio projektorů dělí do tří kategorií – školní, byznys a instalační projektory. Více o jednotlivých kategoriích se můžete dozvědět v záznamu webináře.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo zástupce eD
  • prezentace představitelů Epson
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o zajímavé ceny