eD webinář: Pracovní stanice Lenovo

73

Druhý podzimní webinář Lenovo, tentokrát se zástupcem značky Rudolfem Šídem, mohli diváci sledovat ve středu 4. listopadu. Hodinová přednáška byla zaměřena na pracovní stanice pro všechny profesionály, a to napříč všemi odvětvími.

Co vlastně pracovní stanice je, čím se vyznačuje a kde se používá? Odpovědi na tyto otázky zazněly na úvod webináře. ThinkPad, ThinkStation a ThinkVision – to vše se řadí do skupiny pracovních stanic. Zástupci značky vysvětlili, proč se snaží, aby výměna jednotlivých komponentů v desktopových pracovních stanicích byla co nejjednodušší. A odpověď? Abyste si je mohli co nejsnáze a nejlépe přetvořit k vaší dokonalosti.

Řada přišla i na představení celého portfolia pracovních stanic a jejich novinek. Jako žhavá novinka se nám ukázal procesor AMD THREADRIPPER PRO, který Lenovo implementoval do ThinkStation P620. Změny designu a architektury se dočkaly i mobilní pracovní stanice.

Pro více informací navštivte microsite pro pracovní stanice, kde najdete kompletní přehled o pracovních stanicích a monitorech Lenovo. Doporučujeme shlédnout také videorecenzi Otestováno eDéčkem, která je zaměřena právě na téma pracovních stanic Lenovo.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo zástupce eD
  • prezentace představitelů Lenovo
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o zajímavé ceny