eD webinář: Představení komponent Asus

81

Abyste se ani chvíli nenudili a aby vám neunikly žádné důležité informace, přichystali jsme další eD webinář. Tentokrát se nám představila značka Asus, která přiblížila svět komponent z pohledu gamingu a businessu. Slova se ujalo hned několik představitelů značky.

Konkrétně v rámci webináře, který se konal ve středu 14. října vystoupili Jakub Křižánek, Jan Ondruš, Martin Chudoba, Martin Vent, Petr Přibyl a Tomáš Hadnagy. Hodina nabitá spoustou zajímavých informací a novinek z komponentové části Asus začala portfoliem základních desek, kdy mohli diváci nahlédnout do novinek ASUS MB a do jejich rozdělení dle potřeb zákazníků.

V návaznosti na gamingové základní desky přišla řeč na počítačové skříně a jejich představení. Nemohlo chybět ani téma chytrých hodinkek Asus Vivowatch, které jsou určeny především pro sportovce. Další část webináře pak patřila grafickým kartám, u kterých si diváci vyslechli zajímavosti z pohledu využívaných technologií od Axial fan-tech až po AuraSync.

Řeč přišla také na monitory, zejména ty herní, přenosné a dotykové a na profesionální řadu ProART. Na závěr se zástupci značky zaměřili na výhody Mini PC a současnou nabídku Asus wifi.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo zástupce eD
  • prezentace představitelů Asus
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o zajímavé ceny