Samsung Flip 2 – Dejte svým nápadům reálné obrysy

105

Vychutnejte si naprosto přirozený a plynulý způsob psaní i kreslení spolu s výhodami digitálního displeje. Samsung představuje druhou generaci interaktivního digitálního flipchartu Samsung Flip 2, který vám umožní skoncovat jednou provždy s nudnými prezentacemi. Vytvářejte, ukládejte a sdílejte ihned. Let’s Flip!

Digitální flipchart Flip 2 zefektivní vaše meetingy, zatraktivní prezentace a je přímo stvořený pro kreativní brainstorming. K interakci s obrazovkou nepotřebujete žádné speciální dotykové pero. Na Flip lze psát v podstatě čímkoli a vytvořené poznámky můžete mazat jednoduše pohybem dlaně. Interaktivní flipchart je navíc uživatelsky snadno nastavitelný, má ergonomický design a může být orientován jak na výšku, tak na šířku. Díky připevněným kolečkům je také maximálně mobilní.

Multi-touch dotykový displej s úhlopříčkou 65″ a rozlišením 3840 2160 pixelů nabízí vysokou konektivitu. Až čtyři osoby současně se mohou prostřednictvím HDMI kabelů, Wi-Fi nebo funkce NFC připojit ze svých počítačů, tabletů nebo telefonů a pomocí funkce Touch Out Control pracovat společně. Své myšlenky můžete navíc před zraky nepovolaných osob uzamknout díky individuálnímu heslu pro přístup k vybraným souborům. Po skončení meetingu Flip veškerý obsah uloží bezpečně do interního úložiště a vytvořený obsah lze stáhnout, sdílet či vytisknou.

Samsung Flip.

Inspirujte, kreslete, pište.

  • Okamžitá synchronizace
  • Ukládání poznámek
  • Intuitivní ovládání

Pro více informací kontaktujte produktového manažera Vojtěcha Vavrečku (vvavrecka@edsystem.cz)