Nově v eD: Sandberg. Značka s pětiletou zárukou

107

USB web kamery, náhlavní soupravy, huby, redukce či jiné příslušenství značky Sandberg doplnilo nabídku eD. Od září mohou její produkty nakupovat zákazníci z Česka, Slovenska i Polska.

eD získalo Sandberg do subdistribuce a již nyní lze na eD SHOPu vybírat z více než 120 produktů této značky. „Jednou z hlavních výhod výrobků Sandberg je, vedle cenové dostupnosti, pětiletá záruka,“ zdůraznil produktový manažer Daniel Sojka, který se v eD o značku stará.

Sandberg si krom toho zakládá na vysoké kvalitě svého příslušenství a jeho snadné použitelnosti. „Distributoři a prodejci oceňují dostupnost, sortiment, snadné procesy a výjimečně nízkou poruchovost. Každý výrobek je navíc důkladně testován a Sandberg je tak synonymem kvality a uživatelské přívětivosti,“ dodal Jaroslav Hertl z firmy DISKUS, díky které získalo eD Sandberg do subdistribuce.

Společnost Sandberg A/S v sobě snoubí obětavost malého rodinného podniku s výkonností a zázemím obchodní skupiny s 500 zaměstnanci. Na trhu je již od roku 1985 a její výrobky jsou dobře známé a široce rozšířené v Evropě, na Středním východě a v dalších oblastech světa. Každý rok si svou cestu k zákazníkům najde ve více než 65 zemích půl milionu výrobků Sandberg.

Pro více informací o produktech Sandberg kontaktujte produktového manažera značky:

Daniel Sojka, produktový manažer v eD system

Daniel Sojka
dsojka@edsystem.cz
+420 728 058 487