Shure. Značka píšící (nejen) hudební dějiny nově v eD SHOPu

146
Shure nyní nově u eD system

Nejznámější značka v oblasti ozvučovací techniky je nyní k dostání v eD. Od července 2020 tak mohou čeští i slovenští zákazníci vybírat z nabídky špičkových produktů Shure. 

Mikrofony, in-ear sluchátka či studiová a DJ sluchátka. To jsou hlavní kategorie produktů, které značka v eD SHOPu nabízí. A především to jsou produkty firmy, která je již desítky let součástí světové historie. Od Elvise po Martina Luthera Kinga mladšího, od cen Grammy po olympiádu.

Jedním z nejpopulárnějších produktů Shure je vokální dynamický mikrofon SM58. „Jde o odolný typ mikrofonu s excelentní zvukovou kvalitou, díky které se stal nejpopulárnějším a nejrozšířenějším mikrofonem pro pódiové hraní. Své prvenství si udržel do dneška a i 54 let od svého uvedení na trh představuje stále nejčastější položku v technických riderech nejvýznamnějších světových umělců,“ uvedl produktový manažer Rudolf Rudolf, který má v eD značku na starosti.

Americká firma Shure vznikla v roce 1925 v Chicagu a od té doby jí důvěřují ikoničtí umělci, vrcholní politici i řečníci. Shure byl u toho, když Elvis Presley vstoupil do Sun Studios i u slibu Johna Fitzgeralda Kennedyho, že pošle člověka na měsíc. Jde zkrátka o značku, která si díky své kvalitě právem vydobyla místo na těch největších světových pódiích.

Pro více informací o produktech Shure kontaktujte produktového manažera značky:

Rudolf Rudolf, rrudolf@edsystem.cz