Opět jsme se zařadili mezi top IT distributory v Česku a na Slovensku

164

Organizátoři ankety ChannelWorld Awards ocenili nejlepší IT distributory a značky za uplynulý rok 2019. eD se umístilo mezi top českými a slovenskými distributory. Za Slovensko přebrali zástupci eD cenu za druhé místo v kategorii Broadline distributor roku, v Česku pak za třetí místo ve stejnojmenné kategorii.

V úterý 8. září 2020 se zástupci IT distributorů a IT výrobců sešli v restauraci U Pinkasů v Praze. Stalo se tak při příležitosti slavnostního předávání cen ChannelWorld Awards 2019 pořádané redakcí ChannelWorld.

Organizace setkání i předávání cen se ujal šéfredaktor magazínu Matěj Čuchna. Ten v průběhu odpoledne představil novinky redakce ChanelWorld pro následující měsíce a následně předal zástupcům umístěných společností ceny.

Za eD system přebral ocenění marketingový ředitel Šimon Churý. „Jsme velmi rádi, že se nám každoročně daří umisťovat se na předních příčkách ankety. Bereme to jako ocenění ze strany našich klientů a partnerů za dlouhodobě dobře odváděnou práci. Děkujeme za to,“ poslal své poděkování za druhé místo v kategorii Broadline distribútor roka 2019 na Slovensku a třetí místo kategorie Broadline distributor roku v Česku.

Při předávání Matěj Čuchna zároveň podotkl, že umístění jednotlivých společností bylo velmi těsné. „Sláva vítězům, ale také čest poraženým, neboť v některých kategoriích o umístění rozhodovaly doslova setiny bodu. Konkurence mezi distributory je silná a jsem velmi zvědavý, jak dopadne hodnocení letošního náročného roku,“ prohlásil po předávání. Pro ty, kteří se rozhodli nepřijet osobně, byl ceremoniál vysílán v přímém přenosu online.

Anketu ChannelWorld Awards každoročně organizuje vydavatelství IDG společně s časopisem ChannelWorld. Letošního třináctého ročníku výzkumu se zúčastnilo rekordních 738 zástupců českých a slovenských partnerů a o vítězích opět rozhodlo kvalitativní hodnocení na základě bodů udělených za přístup IT výrobců a distributorů v konkrétních oblastech spolupráce.

eD se umisťuje v tomto průzkumu na předních příčkách pravidelně. Z loňského vyhlašování cen si zástupci firmy odvezli titul pro nejlepšího slovenského a druhého nejlepšího českého Broadline distributora za rok 2019.