Rušíme eD FORUM a eD WORLD

221

Vážení obchodní partneři, zákazníci, klienti,

vzhledem ke zhoršení situace a nálady ve společnosti spojené s pandemií COVID-19 vám bohužel musíme oznámit, že jsme se rozhodli zrušit část eventů naplánovaných na následující týdny.

V současné chvíli rušíme:

  • eD FORUM v Bratislavě (17. 9. 2020)
  • eD WORLD v Praze (6. 10. 2020)

Proč jsme se rozhodli pro tento krok?

Akce eD FORUM a eD WORLD patří k největším IT distribučním konferencím v České republice a na Slovensku a my bychom rádi zachovali veškerý komfort všech zúčastněných. To bohužel v aktuální situaci nemůžeme zaručit.

Vzhledem k rychle rostoucímu počtu nakažených se dá predikovat postupné zhoršování zdravotní situace a možné zavedení restriktivních bezpečnostních opatření v následujících týdnech a v podzimních měsících. Přestože byl zájem o konference obrovský, zdraví a komfort účastníků akcí je pro nás prioritou. Proto jsme se rozhodli akci zrušit. 

Děkujeme všem za pomoc při realizaci obou akcí. Velmi si vážíme energie, kterou jsme do jejich plánování společně vložili.

Další podzimní setkání eD

Chápeme však důležitost osobních jednání pro vzájemné obchodní vztahy. Proto vzhledem k velkému zájmu jak ze strany partnerů, tak ze strany klientů ponecháváme lokální akce o menším počtu účastníků (cca do 80 osob).

!! Aktualizace – vzhledem k dalším restriktivním opatřením vlády jsme nuceni zrušit i menší lokální akce.

Těšit se proto můžete na:

  • Workshop Pardubice (24. 9. 2020)
  • Workshop Ostrava (15. 10. 2020) zrušeno
  • Workshop Brno (22. 10. 2020) zrušeno
  • Regionální Partnerské dny Košice (20. 10. 2020) zrušeno

Všechny aktuální informace o akcích eD můžete sledovat na speciální stránce Eventový podzim.