eD webinář: Čerstvé novinky z Aceru

423

Ani v letních dnech v eD nezahálíme a přinášíme vám čerstvé novinky ze světa IT. V úterý 14. července jste mohli sledovat další ze série bezplatných eD webinářů, tentokrát připravený ve spolupráci se značkou Acer.

Co se děje v Aceru a jaké jsou jeho letošní novinky? To přiblížili zástupci značky David Plešinger a Dominik Kalman. Celý webinář se nesl na vlně kámen, nůžky, papír. Představeny byly významy jednotlivých slov z pohledu názvosloví značky a konkrétní produkty, které pod ně spadají.

Pod slovem papír Acer znázorňuje tenké a lehké provedení a to nejen modelů Acer Chromebook, které nyní můžeme řadit mezi výkonnější modely. Konkrétně jsme byli seznámeni s přednostmi modelů Chromebook Enterprise Spin 713 a Swift 5. Dalším představeným pojmem byly nůžky, ty v sobě skrývají kreativitu. Kreativitu a tvůrčí činnosti lze rozvíjet v řadě modelů ConceptD, které jsou vysoce výkonné, designové, tiché a přesné. V neposlední řadě se mohli posluchači dozvědět, co ve slovníku Aceru zobrazuje kámen. Zde se jedná o řadu ENDURO, která vyniká zejména svou odolností.

Představitelé, ale nezůstali jen u této řady a přiblížili i specifikace z řad Gamingu – řadu Predator.

Program webináře (60 minut):

  • úvodní slovo zástupce eD
  • prezentace Acer
  • otázky a odpovědi
  • on-line kvíz o zajímavé ceny
Ani kámen, ani papír. Produktová řada Acer ConceptD splňuje požadavky pro „nůžky“, tedy potěší každou kreativní duši.
Produktová řada Acer Enduro překvapí svou odolností. Není divu, že podle názvosloví ji značka Acer řadí do kategorie „kámen“.