První hybridní eD Webinář se značkou HP

357

eD Webináře už znáte. Pořádáme je pravidelně již několik týdnů a o každém z nich vás infromujeme na speciální stránce. Na našem eventu Setkání sítě partnerů eD PROFI jsme však poprvé vyzkoušeli jeho novou formu – kombinaci klasického webináře s live přenosem přímo na akci. Na svědomí jej měla značka HP v čele s Category managerem HP Slovakia Tomášem Hubockým.

HP webinář proběhl v úterý 16. června v rámci eventu Setkání sítě partnerů eD PROFI a jeho tématem byly „Notebooky a počítače HP v časech work from home“. Tomáš Hubocký, Category manager HP Slovakia navázal na aktuální situaci, kdy pandemie koronaviru přinesla nejen větší akceptaci práce z domova a práce na dálku, ale postavila před nás také nové výzvy, které se týkají nejen designu produktů, ale například i způsobu obchodování.

V rámci webináře diváci vyslechli:

  • Novinky v nabídce HP.
  • Informace o nových modelech byznysových notebooků HP.
  • Jak HP přizpůsobuje produkty pro práci z domova či práci na cestách?
  • Výběr z příslušenství HP.

Speciální forma webináře se setkala s velkým úspěchem. V přednáškovém sálu jej v živém přenosu sledovalo 60 diváků a klasicky online se jich připojilo celkem 65. Posluchači v sále i na internetu mohli vidět přednášejícího i jeho prezentaci, a ten naopak viděl přenos ze sálu a hovořil tak k živému publiku.