První „po-pandemické“ setkání eD PROFI dopadlo na jedničku

376

Na 150 partnerů sítě eD PROFI mělo možnost se v úterý 16. června setkat s téměř třemi desítkami zástupců světových IT značek na Konopišti. V Golf & Spa resortu se konal první letošní event eD – setkání partnerů sítě eD PROFI.

Úderem desáté hodiny ranní odstartovalo v úterý 16. června tradiční setkání partnerů sítě eD PROFI. Úvodního slova se ujali obchodní ředitel eD Tomáš Jungmann společně s marketingovým ředitelem Šimonem Churým, kteří společně zahájili setkání a přivítali účastníky akce.

Denní část byla vyhrazena pro odborné přednášky, představení produktových novinek či networking. Pro téměř 150 návštěvníků byly v prostorách Golf & Spa resortu připraveny stánky s produktovými novinkami 26 IT značek. V průběhu dne zaznělo celkem čtrnáct odborných přednášek, při kterých se ke slovu dostali například zástupci značek HP, Lenovo, Acer, Epson nebo Canon.

Denní část setkání byla vyhrazena pro odborné přednášky, představení produktových novinek či networking.

Novinkou bylo vysílání takzvaného hybridního eD Webináře, ke kterému se mohli připojit nejen registrovaní účastníci skrze internet, ale byl živě přenášen také přímo v přednáškovém sále. Na závěr oficiální, denní části se konalo losování tomboly. Návštěvníci měli za úkol v průběhu celého dne sbírat samolepky za účast na přednáškách a stáncích, a tím si zajistit účast ve slosování a možnost vyhrát hodnotné ceny.

Večerní program byl pro návštěvníky naplánován v uvolněném duchu. Provázelo jej bohaté občerstvení, degustace českých i světových piv nebo humorné divadelní představení o Sněhurce a sedmi trpaslících v podání rodinného divadla Víti Marčíka. Účastníci akce, kteří zůstali přes noc, si mohli v průběhu středečního rána zahrát golfové hry na místním hřišti.

Večerní část setkání probíhala v uvolněném duchu. Pro návštěvníky bylo nachystáno bohaté občerstvení, degustace piv i humorné představení rodinného divadla Víti Marčíka.

Přestože mělo eD pro své klienty a partnery naplánované eventové jaro s řadou workshopů a IT setkání, pandemie COVID-19 jej přerušila ihned při první akci eD EXPO, která se měla konat 24. března. Aby klienti o naplánovaná setkání nepřišli, rozhodlo se eD přesunout vybrané akce na pozdější termín. Jedním z nich bylo právě setkání partnerů sítě eD PROFI. I přes počáteční obavy organizátorů se první akce po pandemii setkala s velkým zájmem. Celý den probíhal za dodržení všech potřebných hygienických opatření pro komfort všech účastníků.

Fotky z akce si můžete prohlédnout v našem albu.

eD PROFI je síť IT prodejen sdružující 260 partnerů po celé České a Slovenské republice. Provozuje ji společnost eD system a. s., přední distributor IT v Česku a na Slovensku. V nabídce firmy najdeme více než 115 tisíc produktů IT značek z celého světa. Prodejci zapojení do sítě eD PROFI tak mohou přicházet se zajímavými nabídkami a širokou škálou produktů značek jako HP, Samsung, LYNX, Acer nebo Microsoft.