eD Webinář: 60 minut s Epsonem

519

Mýty a fakta laserových projektorů? A co 4K rozlišení? Má smysl? Jaké novinky Epson představí, co pro vás chystá, co plánuje a jak to bude s dostupností produktů? To vše a mnohem více jste se mohli dozvědět na našem prvním on-line webináři.

Přestože bychom vás opět rádi viděli na některé z našich tradičních akcí, z důvodu nepříznivé situace to stále není možné. Část akcí pro tento rok jsme museli zřušit nebo přesunout. Omezení klasických off-line akcí však přináší prostor pro nové, v eDéčku doposud nepoužívané formáty. Jedním z nich jsou on-line webináře.

Seznamte se s on-line webináři! Víme, že osobní kontakt nic nenahradí. Nechceme však, abyste přišli o nejnovější informace přímo od zastupců našich značek. Proto to zkusme alespoň on-line!

60 minut s Epsonem

Kdy? Ve středu 6. května v 10 hodin

Během hodinového živého vysílání jste se mohli dozvědět, jaké novinky Epson představí v tomto roce, co pro vás chystá a jak to bude s dostupností produktů. Webinářem vás provedl Marcel Divín (tisková řešení) a Matěj Kopecký (projekční technika) z Epsonu.

Marcel Divín: tiskárny a multifunkce
Jak zákazníkům uspořit peníze při tisku. Úspora = zásadní parametr při nákupu. Představení nových produktů. Informace o aktuální dostupnosti včetně výhledu. Promoakce.

Matěj Kopecký: projekční technika
Laserové projektory: mýty a fakta. Má smysl 4K rozlišení u projektorů? Představení nových produktů. Informace o aktuální dostupnosti včetně výhledu. Promoakce.